- AutorOdp.
- 28 marca 2008 at 17:04
Zastanawiam się nad kupnem formy silikonowej do pieczenia ciast. Polecacie? Słyszałam że jest lepsza niż taka tradycyjna, ale mimo wszystko nie chciałabym kupić byle czego.
29 marca 2008 at 22:02ja nie narzekam. przynajmniej się ciacho nie łamie jak po upieczeniu wytrząsam z foremki… wiadomo… blacha a silikon…
31 marca 2008 at 18:02No jeżeli ją sprawdziłaż i jesteż zadowolona, to bardzo chętnie zajrzę.
21 maja 2008 at 18:36hmm, dostałam w prezencie czarne.. i nie wiem czy nadają się do pieczenia :/
ja używam ich do zimnych deserów, galaretki, panacotta 😉
30 maja 2008 at 21:21No jeżeli są z silikonu, to raczej powinny się nadawać:). Ja w końcu kupiłam taką, jaką polecała zapominajka i jestem bardzo zadowolona. W końcu:)
- AutorOdp.