• Autor
    Odp.
  • Ewelajna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

najbardziej to z tego wzgledu, ze 2way pearl moge dalej tym do kierunku jazdy montowac

julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

najbardziej to z tego wzgledu, ze 2way pearl moge dalej tym do kierunku jazdy montowac

rozumiem 🙂 wydaje mi sie, ze czego bys nie wybrala z maxi cosi to bedziesz zadowolona 🙂

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

no wlasnie labo bedzie to tobi albo 2way pearl, takze wyboru dokonam w sklepie po rozmowie ze sprzedawca, mam taki sklep w warszawie, gdzie sprzedawcy znaja sie na rzeczy

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

rozumiem. chyba rzeczywiscie bardziej sklanialabym sie ku 2waypearl. fajny jest tez Axiss, tak teraz patrze, wedlug opisu ma obrotowe siedzisko. nie widzialam tego w innych fotelikach

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

no wlasnie ku 2way pearl sklania mnie fakt, ze po pierwsze moge go montowac dalej tylem do kierunku jazdy a po drugie pasuje mi do bazy ktora kupilam do pebble

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

to tym bardziej nie ma co sie zastanawiac, zreszta wydaje mi sie ze kazdy fotelik z maxi cosi jest porzadny i solidny 🙂 ale jest 2way pasuje ci do bazy to nie ma co sie wahac 🙂

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

u nas ta bazamaxi cosi będzie decydować, bo chcialabym jej jeszcze pouzywac, ulatwia zycie

monkli
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

my mamy Maxi Cosi, jesteżmy bardzo zadowloni, bo łatwożc montażu i kompatybilnożć z wieloma modelami samochodów jest bardzo ważna akurat dla nas 🙂

dokla82
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

dla mnie ważne jest to, że nasz maluch starsznie brudzi, bo co jest w samochodzie to jest, a fotelik Maxi Cosi ma taki materiał, który łatwo oczyżcić 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Fotel samochodowy dla malucha – 9 -18"

Przewiń na górę