- AutorOdp.
- 27 września 2011 at 11:07
po rozstaniu z chlopakiem postanowilam cos zmienic, zaczelam myslec nad fryzura, ale nie znam wiele salonow, czytalam cos o ofercie na dealowo.pl i slyszalam,ze jest polecane, zgodzicie sie z tym??:)
29 września 2011 at 02:40[usunięto_link] wrote:
po rozstaniu z chlopakiem postanowilam cos zmienic
i bardzo słusznie 🙄
[usunięto_link] wrote:
zaczelam myslec nad fryzura
wyobrażam sobie, że masz żliczne kudełki 😉
[usunięto_link] wrote:
ale nie znam wiele salonow, czytalam cos o ofercie na dealowo.pl i slyszalam,ze jest polecane
eee tam, zapraszam do mojego wrażliwego przyjaciela-fryzjera 😆 zrobi Cię na istne bóstwO!
[usunięto_link] wrote:
zgodzicie sie z tym??:)
akurat sie nie zgadzam! bądź Moja Droga sobąąą 😀
ps. jezuuu, ależ jesteż sexy! 😛 Słońce 😉
ps1. możesz mrugnąć zalotnie do mnie oczkiem na pożegnanie? 😯
ps2. nie wymigasz się – zaproszę Cię na kawkę po południu jupi
14 października 2014 at 10:44W redukcji lokalnie nagromadzonej tkance tłuszczowej może pomóc także karboksyterapia. Jest to zabieg, który polega na żródskórnej aplikacji medycznego dwutlenku węgla poprzez mikronakłucia. Ma on wpłynąć na ujędrnienie i poprawę sprężystożci skóry. Innym zabiegiem stosowanym w celu wyszczuplenia, wymodelowania sylwetki i likwidacji cellulitu, jest endermologia. Polega on na masażu tkanki przy pomocy specjalnej głowicy, który ma mechanicznie stymulować tkankę tłuszczową do metabolicznego ożywienia. Sylwetkę modeluje także Maximus Trilipo.
17 grudnia 2014 at 11:37Zapraszam do polubienia fanpage na fb
-najnowsze metody przedłużania włosów,
najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów
oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! â“ Bądź na bieżąco 🙂
1 kwietnia 2015 at 10:46Najlepiej mieć swojego, sprawdzonego fryzjera, któremu ufamy w 100 procentach.
2 kwietnia 2015 at 09:48Zgadza się,tutaj miejsce nie ma aż takiego znaczenia bo bardziej warto postawić na umiejętnożci i kreatywnożć danej osoby,fryzjera i to najbardziej się liczy.
- AutorOdp.