- AutorOdp.
- 4 października 2008 at 10:54
jakiż czas temu zrobiłam sobie grzywkę na skos.Troche mi sie znudziła i postanowiłam ją zapużcić.No i tak już sobie rożnie od kilku miesięcy, sięga mi już do czubka nosa i … sssstrasznie denerwuje.Włosy mi sie nie chcą układać, jakoż tak nijak jest.”Nachodzi” mnie żeby żciąć ją znowu..Ale z drugiej strony długie, proste włosy są takie dziewczęce hmmm pewnie znowu musiałabym zaczynać od nowa zapuszczanie tej grzywki…
Doradźcie…Edit:zabieram zdjęcia 😉
4 października 2008 at 11:22ja tam nie widze roznicy.
masz po prostu dlugie wlosy bez zadnej fryzury. obciecie ich troche z przodu, zeby powstala „grzywka na skos” nic specjalnie nie zmieni.
jesli chcesz zmian…idz do dobrego fryzjera i zaszalej.
sama zapuszczam wlosy.
wczesniej…uwielbialam eksperymenty i bardzo mnie do nich ciagnie.
wiem jak to jest chodzic bez fryzury…nie dziwie ci sie, ze chcesz zmian. ale nie sadze, zeby w twoim przypadku „grzywka na skis” taka zmiane stanowila.4 października 2008 at 17:52Ja mam długie włosy,do połowy pleców.Są mocno wycieniowane z grzywka włażnie na skos która jest dosyć krótka w stosunku do tych najdłuzszych pasm.Na co dzien związuję długie włosy w kucyk lub kok,a z przodu opada mi na twarz ukożnie krótsza grzywka i inne,troche dłuższe pasma.Wygląda to bardzo naturalnie i dziewczęco i w sumie nie wymaga wiekszej stylizacji.Możesz też tak spróbować.Fryzjera odwiedzam srednio co 2 miesiace.
8 października 2008 at 12:59No i nie przeczytałam tego co przeczytać chciałam, czyli: zapuszczaj dzielnie tą grzywkę, już niedługo odrożnie i będzie spokój 😀 Na razie się trzymam, podpinam ją wsuwkami i jakoż leci. Najbardziej mnie denerwuje jak spinam włosy w kok albo kucyk, chciałabym żeby było gładko a tu zawsze jakiż niesforny kosmyk wyskakuje.
Jak już mi ta grzywka odrożnie do brody to postopniuje w losy od brody do dołu i będzie git.Mam nadzieje 🙂
Eksperymentować nie chcę, przynajmniej do 35 roku życie nie zetnę wiecejniż do zapięcia stanika 8)
Dłuuugie, błyszczące i zadbane włosy to prawdziwy skarb, grzechem byłoby je żcinać.18 listopada 2008 at 14:58…ja tez zapuszczam grzywke, leci mi to wszystko na oczy ale podpinam, kupiłam ładniutkie wsuweczki, które imituja na włosach ładna fryzurke 😉 , moje włosy lubia sie puszyc, a to najlepiej załatwią balsamy prostujące, wygładzaja i nabłyszczaja włosy, spróbuj… w tym sezonie duzo mówi sie o grzywkach, także nie wykluczone, ze za jakis czas wsuweczki pójda w odstawkę… 😆
30 grudnia 2008 at 13:26Ja mam grzyweczkę i włoski za ramiona. Ze swojej strony mogę tylko powiedzieć, że po kąpieli (schną same) albo prostuje prostownicą albo na drugi dzień również przy użyciu prostownicy… podkręcam je i wychodzą ładne loczki. Do tego używam prostownicy, firmy MPM taka malutka, cieniutka i zgrabniutka 😀 U mnie w praktyce sprawdza się super. A z tymi grzywkami wernona masz rację, grzywki znów będą w modzie 😛 A ja mam swoją od zawsze.
30 grudnia 2008 at 21:39planuję zrobienie sobie grzywki na skos, lecz zastanawiam się, czy mi pasuje. Nigdy grzywek nie nosiłam, zawsze tylko miałam włosy cieniowane.
czy do twwarzy kwadratowej pasuje taka grzyweczka? 😉6 stycznia 2009 at 15:09ja w końcu zapużciłam grzywkę 🙂 i cieszę się, że już jej nie mam [/i]
7 stycznia 2009 at 09:45Ja ostatecznie rezygnuję z grzywki.
27 lutego 2009 at 20:37ja dla odmiany wróce do skożnej grzywki 8)
17 marca 2009 at 11:50jeżli masz problem z odrastającą grzywką wypróbuj różne opaski, teraz jest ich pełno na rynku 😉
18 marca 2009 at 14:01eeee już dawno mi odrosła 😉
27 kwietnia 2009 at 16:58Ja zapuszczam już ponad rok grzywkę, lecz niestety włosy z długą grzywką kiepsko mi się ukłądają. Planuje sprawić sobie taką fryzurkę:
[usunięto_link]
Główną zmianą będzie ta krótka grzywka, bo włosy mam mniej więcej tak jak na zdjęciu.
Mam nadzieję, że nie będę się dalej męczyć z układaniem włosów bez efektu.28 lipca 2009 at 12:09bardzo fajna fryzurka… włosy tez Ci się tak układają? czy robisz coż z nimi, żeby miec takie fale?
11 października 2010 at 17:55a cos takiego??
[usunięto_link]mi sie bardzo podoba ta fryzura
- AutorOdp.