• Autor
    Odp.
  • Matylda562
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Witam 馃檪 Mam ma艂y problemik, gdy偶 moj narzeczony jest strasznie wygadany ma to po swoich rodzicach gdy jestem u nich na obiedzie nie dadz膮 mi dojsc do s艂owa czasami fajnie si臋 po偶miac i pos艂ucha膰 ich historyjek ale do jakiegos momentu. M贸j kicu偶 naszcz臋scie nie rozmawia w 艂贸偶ku bo jest zaj臋ty ca艂owaniem mnie 馃槼 ale, nawet jak 偶pi zdarza mu si臋 co偶 tam be艂kota膰. Je偶li si臋 o cos pok艂贸cimy przez niego to on mnie przegada i zdarzy艂o si臋 ze ja go przeprosi艂am za nic ale i taK go Kocham!
    Czy macie podobny problem? Co mog艂abym zrobi膰? 馃槈

Empatia
    Participant
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 90
    • Sta艂y bywalec

Wydaje mi si臋, 偶e osoby gadatliwej nie nauczy si臋 spokoju, a milczka nie nauczy si臋 gadulstwa. Trzeba zaakceptowa膰 gadu艂e, jak lubisz cisz臋 to ci臋偶ko b臋dzi Ci si臋 przyzwyczai膰 do ha艂asu.

krolewna
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

racja 馃檪 najlepiej dobra膰 si臋 gadulstwem wtedy nigdy do zwi膮zku nie wkradnie si臋 RUTYNA 馃槈

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

uwielbiam gadac :d zle by bylo jakby kobieta siedziala cicho ;p musi gadac!! ;p

Matylda562
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 10
    • Bywalec

nie moga si臋 dobrac dwie osoby wygadane gdy偶 sie nigdy nie dogadaj膮! on chce jej cos m贸wic, ona te偶 chce cos powiedziec i nie dojda w ten spos贸b do porozumienia.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Gadulstwo"

Przewi艅 na g贸r臋