- AutorOdp.
- 4 czerwca 2008 at 14:26
Witam 馃檪 Mam ma艂y problemik, gdy偶 moj narzeczony jest strasznie wygadany ma to po swoich rodzicach gdy jestem u nich na obiedzie nie dadz膮 mi dojsc do s艂owa czasami fajnie si臋 po偶miac i pos艂ucha膰 ich historyjek ale do jakiegos momentu. M贸j kicu偶 naszcz臋scie nie rozmawia w 艂贸偶ku bo jest zaj臋ty ca艂owaniem mnie 馃槼 ale, nawet jak 偶pi zdarza mu si臋 co偶 tam be艂kota膰. Je偶li si臋 o cos pok艂贸cimy przez niego to on mnie przegada i zdarzy艂o si臋 ze ja go przeprosi艂am za nic ale i taK go Kocham!
Czy macie podobny problem? Co mog艂abym zrobi膰? 馃槈4 czerwca 2008 at 18:36Wydaje mi si臋, 偶e osoby gadatliwej nie nauczy si臋 spokoju, a milczka nie nauczy si臋 gadulstwa. Trzeba zaakceptowa膰 gadu艂e, jak lubisz cisz臋 to ci臋偶ko b臋dzi Ci si臋 przyzwyczai膰 do ha艂asu.
10 czerwca 2008 at 21:52racja 馃檪 najlepiej dobra膰 si臋 gadulstwem wtedy nigdy do zwi膮zku nie wkradnie si臋 RUTYNA 馃槈
10 czerwca 2008 at 22:17uwielbiam gadac :d zle by bylo jakby kobieta siedziala cicho ;p musi gadac!! ;p
11 czerwca 2008 at 17:47nie moga si臋 dobrac dwie osoby wygadane gdy偶 sie nigdy nie dogadaj膮! on chce jej cos m贸wic, ona te偶 chce cos powiedziec i nie dojda w ten spos贸b do porozumienia.
- AutorOdp.