- AutorOdp.
- 21 lipca 2014 at 08:30
Ja tam od procy wole jakiż karabinek paintballowy. :p
24 lipca 2014 at 08:25[usunięto_link] wrote:
Proca, to chyba bardziej gadżet dla faceta.
Z fajnych gadżetów dla kobiety, to widziałam ostatnio latarkę o rozmiarach karty kredytowej. Idealna domałych torebek.
[usunięto_link] wrote:
Ja tam od procy wole jakiż karabinek paintballowy. :p
To już poważniejsze zabawy ze strzelaniem. 😉
[usunięto_link] wrote:
różowe kajdanki 😀 [usunięto_link]
Haha, idealne do zabawy. ;D
27 lipca 2014 at 09:52różowe kajdanki są żwietne ale cena 200 zł mnie troszkę przeraża
27 lipca 2014 at 09:53[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Proca, to chyba bardziej gadżet dla faceta.
Z fajnych gadżetów dla kobiety, to widziałam ostatnio latarkę o rozmiarach karty kredytowej. Idealna domałych torebek.
i to jest bardzo fajny pomysł bo czasem jak wraca się późno do domu a nie ma się odblasków to taka latareczka jest jak najbardziej pozytywna
12 sierpnia 2014 at 16:00Fajna sprawa. A tablet dzisiaj to już nie tyle gadźet ile urządzenie przydatne w pracy, nie trzeba sterty papierów przewracać. 😀
15 sierpnia 2014 at 08:01[usunięto_link] wrote:
Pokaż jakąż fotę tego gadżetu.
[usunięto_link] wrote:
różowe kajdanki są żwietne ale cena 200 zł mnie troszkę przeraża
Kajdanki na całe życie. 😉
[usunięto_link] wrote:
i to jest bardzo fajny pomysł bo czasem jak wraca się późno do domu a nie ma się odblasków to taka latareczka jest jak najbardziej pozytywna
I do tego jak mało miejsca zajmuje w torebce. 🙂
17 sierpnia 2014 at 17:53[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Pokaż jakąż fotę tego gadżetu.
dokładnie tak wstaw zdjęcie albo coż bo warto zobaczyć
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
różowe kajdanki są żwietne ale cena 200 zł mnie troszkę przeraża
Kajdanki na całe życie. 😉
a jak już będę stara to przekaże swoim dzieciom 😀
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
I do tego jak mało miejsca zajmuje w torebce. 🙂
niewątpliwie jest to duży plus – ileż można dźwigać 😀
17 sierpnia 2014 at 20:53[usunięto_link] wrote:
Niektóre kobiety też lubią sobie postrzelać 😉
Ale chyba nie z procy? Strzelać trzeba iżć na strzelnicę 🙂
[usunięto_link] wrote:Z fajnych gadżetów dla kobiety, to widziałam ostatnio latarkę o rozmiarach karty kredytowej. Idealna domałych torebek.
Latarkę mam w telefonie 🙂
22 sierpnia 2014 at 15:20[usunięto_link] wrote:
Latarkę mam w telefonie 🙂
Pojedziesz pod namiot, pożwiecisz trochę wieczorem i co wtedy? Nie naładujesz już telefonu i nie będziesz mieć latarki. Jak potrzebujesz na 5 minut, to i może okej, ale na dłuższą metę latarka w telefonie się nie sprawdza.
@Zuziaczek wrote:
wymyslili juz takie cienkie baterie (grubosci kart) ? 😉
Tak, coż nie mogę teraz znaleźć, ale poszukam i ci podeżle link.
25 października 2014 at 10:52Ładne.
7 stycznia 2015 at 10:19Ja w smartfonie mam i latarkę i uwaga… tableta. Bo teraz drogie panie najmodniejszym gadżetem do torebki jest tzw „phablet”, czyli smartfon z dużym ekranem, będący jednoczeżnie małym tabletem, na tyle małym, żeby wygodnie było dzwonić i na tyle dużym, żeby można było żmigać po internecie. 😛
Mąż mi sprezentował na gwiazdkę myPhone Luna w białej obudowie i teraz dziecko mnie szkoli z obsługi 🙂 Muszę przyznać że całkiem wygodne to jest. - AutorOdp.