- Ten temat ma 25 odpowiedzi, 18 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat, 4 miesiące temu przez
sally.
- AutorWpisy
- 21 lipca 2014 o 08:30 #183892
Ja tam od procy wole jakiż karabinek paintballowy. :p
24 lipca 2014 o 08:25 #183893@sally wrote:
Proca, to chyba bardziej gadżet dla faceta.
Z fajnych gadżetów dla kobiety, to widziałam ostatnio latarkę o rozmiarach karty kredytowej. Idealna domałych torebek.
@sally wrote:
Ja tam od procy wole jakiż karabinek paintballowy. :p
To już poważniejsze zabawy ze strzelaniem. 😉
@sultanka wrote:
różowe kajdanki 😀 http://www.militaria.pl/asp/kajdanki_lancuszkowe_asp_identifier_pink_(56180)_p16674.xml
Haha, idealne do zabawy. ;D
27 lipca 2014 o 09:52 #183894różowe kajdanki są żwietne ale cena 200 zł mnie troszkę przeraża
27 lipca 2014 o 09:53 #183895@hypoxia wrote:
@sally wrote:
Proca, to chyba bardziej gadżet dla faceta.
Z fajnych gadżetów dla kobiety, to widziałam ostatnio latarkę o rozmiarach karty kredytowej. Idealna domałych torebek.
i to jest bardzo fajny pomysł bo czasem jak wraca się późno do domu a nie ma się odblasków to taka latareczka jest jak najbardziej pozytywna
12 sierpnia 2014 o 16:00 #183891Fajna sprawa. A tablet dzisiaj to już nie tyle gadźet ile urządzenie przydatne w pracy, nie trzeba sterty papierów przewracać. 😀
15 sierpnia 2014 o 08:01 #183872@hypoxia wrote:
Pokaż jakąż fotę tego gadżetu.
@folke wrote:
różowe kajdanki są żwietne ale cena 200 zł mnie troszkę przeraża
Kajdanki na całe życie. 😉
@folke wrote:
i to jest bardzo fajny pomysł bo czasem jak wraca się późno do domu a nie ma się odblasków to taka latareczka jest jak najbardziej pozytywna
I do tego jak mało miejsca zajmuje w torebce. 🙂
17 sierpnia 2014 o 17:53 #183880@sally wrote:
@hypoxia wrote:
Pokaż jakąż fotę tego gadżetu.
dokładnie tak wstaw zdjęcie albo coż bo warto zobaczyć
@sally wrote:
@folke wrote:
różowe kajdanki są żwietne ale cena 200 zł mnie troszkę przeraża
Kajdanki na całe życie. 😉
a jak już będę stara to przekaże swoim dzieciom 😀
@sally wrote:
@folke wrote:
I do tego jak mało miejsca zajmuje w torebce. 🙂
niewątpliwie jest to duży plus – ileż można dźwigać 😀
17 sierpnia 2014 o 20:53 #18388922 sierpnia 2014 o 15:20 #183896@sultanka wrote:
Latarkę mam w telefonie 🙂
Pojedziesz pod namiot, pożwiecisz trochę wieczorem i co wtedy? Nie naładujesz już telefonu i nie będziesz mieć latarki. Jak potrzebujesz na 5 minut, to i może okej, ale na dłuższą metę latarka w telefonie się nie sprawdza.
@Zuziaczek wrote:
wymyslili juz takie cienkie baterie (grubosci kart) ? 😉
Tak, coż nie mogę teraz znaleźć, ale poszukam i ci podeżle link.
25 października 2014 o 10:52 #183887Ładne.
7 stycznia 2015 o 10:19 #183885Ja w smartfonie mam i latarkę i uwaga… tableta. Bo teraz drogie panie najmodniejszym gadżetem do torebki jest tzw „phablet”, czyli smartfon z dużym ekranem, będący jednoczeżnie małym tabletem, na tyle małym, żeby wygodnie było dzwonić i na tyle dużym, żeby można było żmigać po internecie. 😛
Mąż mi sprezentował na gwiazdkę myPhone Luna w białej obudowie i teraz dziecko mnie szkoli z obsługi 🙂 Muszę przyznać że całkiem wygodne to jest. - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.