- AutorOdp.
- 8 września 2009 at 15:44
Temat bardziej na luzie… mianowicie czy ktoraż z was jest z facetem, który ma brata bliźniaka?:) Mieliżcie jakież smieszne sytuacje?:)
Mój facet ma bliźniaka, na szczężcie już nauczyłam się ich odróżniać 🙂 Jednak przez pierwsze kilka miesięcy moj X trzymal mnie na dystans ze swoim bratem, bo zdawał sobie sprawę, że jak on mnie pociąga fizycznie to… i jego brat też 😀8 września 2009 at 20:16Moja siostra miała podobną sytułacje ;]
I było zupełnie tak samo przez kilka miesięcy Robert ( jej chłopak) nie chciał nawed przedstawić jej swojego brata.
Ale teraz już wszystko jest OK i nie ma żadnej zazdrożći ;] 🙂8 września 2009 at 20:39moj facet tez nie chcial mi brata przedstawic 🙄 🙄 i do tej pory myslalam, ze tylko on ma takie smieszne podejscie 😛 a jak juz nie bylo wyjscia, bo towarzyszylam swojemu na weselu no i mialam miejsce miedzy jednym a drugim to juz sie 'poswiecil” tak czy inaczej zdjecia z wesela sa calkiem zabawne 😀
Czy zazdrosci teraz nie ma..mysle ze dalej jest. moj facet lubi jak mowie o roznicach miedzy nimi 😀 ale w sumie rozumiem go, bo samej tez byloby mi dziwnie wiedzac, ze moja rodzona siostra jest dla niego tak samo pociagajaca jak ja 😡
9 września 2009 at 04:16nie rozumiem.
dla mnie pociąg seksualny nie łączy się jedynie z wyglądem
pewnie jest sporo spraw które ich dzielą i pewnie coż powoduje że Ty wolisz jego.
dlatego powinnaż mu to wytłumaczyć, bo chyba się myli, że jego brat jest TAK SAMO pociągający ??
9 września 2009 at 13:52Oczywiscie, ze wole swojego faceta!! Fakt, ze wyglądają tak samo dla mnie nie znaczy, że są tacy sami…po czasie widzę różnice w wielu sprawach: gesty, mimika, sposób poruszania się. Już po tym ich odróżnię. Nie raz tłumaczyłam mojemu, że jego tok myżlenia jest żmieszny, ponieważ z charakteru też się od siebie różnią… Zresztą nawet nie przyszło mi do głowy, żeby myżleć o bracie mojego partnera w inny sposób…dla mnie to logiczne, dla mojego X ponoć też, jednak ma dystans do tego i wydaje mi sie, ze to nawet zrozumiale…
11 września 2009 at 20:55również wolałabym swojego faceta niż bliźniaka… czym się niby różni bliźniak od innego obcego faceta?
- AutorOdp.