- AutorOdp.
- 27 lipca 2007 at 12:50
Do Bałtowa,mam tam rodzinę a tak w ogóle natchneła mnie taka fajna akcja zwiazana z hitami lata i opowiesci ;-)) smieszne o Baltowie
27 lipca 2007 at 15:32Ja już jestem po wakacjach i teraz porządkuje z nich wspomnienia w postaci zdjęć. Fotkę z parku dinozaurów można zobaczyc na [usunięto_link] .Zdjęcie podpisane jest jako maja_chatuch.
28 lipca 2007 at 08:44A ja zaplanowalam cale 3 dni urlopu z synkiem i wlasnie sprawdzalam pogode na te 3 dni, az szkoda gadac, zimno i deszcz, a wybieramy sie nad Soline ale juz glebiej Bieszczad
28 lipca 2007 at 11:13Ja za 3 tygodnie spedzam weekend ze znajomymi w pieninach 😉 Łacznie ze mna i Miskiem beda jeszcze 3 pary wiec powinno byc wesolo 😉 Pokoje tanie, 20 zł od osoby za dobe wiec nie wydamy duzo a atrakcji bedzie sporo ;D Zamierzamy tez wstapic na Słowacje przy okazji.
Nie moge sie doczekac!31 lipca 2007 at 12:10a własnie mozecie wrzucac swoje filmiki [usunięto_link] i wszyscy beda mogli podziwiac 😉 gdzie wypczywaliscie
31 lipca 2007 at 13:31Skoro jedziecie w parach to może być naprawdę ciekawie i gorąco. To moja pamiątka z jednego z wyjazdów z moim facetem [usunięto_link] (jestem podpisana jako maja_chatuch) . Mam nadzieję, że u was też powstanie mnóstwo takich fotek. To zdjęcie to moja ulubiona pamiątka.
1 sierpnia 2007 at 15:32fajny pomył z tymi serwisami gdzie mozna umieszczac fotki i filmiki , ja tez musze koniecznie cos wrzucic swojego.
9 sierpnia 2007 at 12:09Wrzucaj żmiało. Ja jestem zwolenniczką wrzucania zdjęć do netu. Podoba się wam moja fotka? Mam nadzieję, że mogę liczyć na wasze głosy?
13 sierpnia 2007 at 08:03Na tej stronce możecie podziwiać oba moje zdjęcia. o jednym już pisałam a drugie jest z mojego wakacyjnego wypadu do parku dinozaurów w Rogowie [usunięto_link] .
13 sierpnia 2007 at 10:36ja juz byłam w Londynie i kilka dni w Pradze …. niestety urlop sie skonczył ale planujemy jeszcze pojechac do Karpaczaaa tak przynjamniej na weeeknend 😉
16 sierpnia 2007 at 19:50TATRY, PIEKIELNIK, SUŁKOWICE, RODOS –
> tak co kazde wakacje….20 sierpnia 2007 at 14:23Muchomorek jak dla mnie Praga to bardzo romantyczne miejsce. Uwielbiam ją. Fajnie jest tam pojechać ze swoim facetem. Moja przyjaciółka też ostatnio odkryła uroki tego miasta. Zapytam nieskromnie ,oddał ktoż na mnie głosy? Zależy mi na nich bo niedługo konkurs się skończy.
14 maja 2021 at 12:18chyba do karpacza
- AutorOdp.