• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

A ja i mis nie mamy jeszcze opcjii gdzie jechac na wakacje. 🙁 Jak znam zycie to na ostatnia chwile cos znajdziemy i wyjedziemy o ile mis dostanie urlop OBY !Bo tesknie za morzem,opalaniem sie zas on woli aktywniej siakowka,ruch a ja leniuchowanie na palzy godzinami 😆 Obym w koncu sie opalila bo solarium nie toleruje i zle sie czuje pod tym. 🙄

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Na swoje wakacje planuje przyjechac do Polski na ok 10-14 dni. Kiedy to jeszcze dokladnie nie wiem.

fortunata_fofa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja jak narazie wybieram się do rodziny na wież na 2 tygodnie. Udało mi się już kilka razy spędzić weekend pod namiotem. Pewnie jeszcze wyjadę kilka razy gdzież nad jeziora. Ale i tak amzrą mi się jakież prawdziwe wakacje ale ostatnio niestety nie mam na nie czasu. A tak wogóle uwieczniacie swoje wakacje na zdjęciach? Ja już mam ich sporo z namiotowych imprez.

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

w planach byly mazury, a wyszla z tego…wloska wyspa;)

H_ulka
    Member
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

no a u mnie jak na razie bez planów… bo i budżet dziurawy jak rządowy… ale pewnie coż się wykręci jakież jeziorko, byle dalej od betonu. 😛

fortunata_fofa
    Member
    • Stały bywalec

Włoska wyspa….ale się rozmarzyłam. Estera byliżcie już czy dopiero pojedziecie? Jeżli byliżcie to przywiozłaż jakież fajne pamiątki czy postawiłaż tylko na fotki?

Cithria
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Do psa w d*** 😀 (żartuję) , ale niestety się nigdzie nie wybieram :/ poki co nic nie wiem na ten temat… najprawdopodobniej pójdę do pracy… a potem planujemy z psiapsiółą we wrzeżniu skok na Włochy 😀

fortunata_fofa
    Member
    • Stały bywalec

Zazdroszczę wam Włoch. Ja miałam piękne plany na wakacje z chłopakiem ale zmusił mnie swoim zachowaniem do zerwania z nim. Więc nici ze wspólnych wakacji. Może poznam jakiegoż przystojniaka, lato to żwietny czas na zawieranie znajomożci.

niu
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Ja jeszcze tydzień temu była żwięcie przekonana ze nie pojade w tym roku na wakacje bo nie mam kiedy gdzie i jak przez pracę….marzył mi się wrzesien nad morzem albo w bieszczadach myslałam ze to zostaną marzenia…. jednak jak sie okazało ….od wczoraj mam wakacje ponieważ zwolniono mnie z pracy …z powodem było to ze nie dam sobą manipulowac i nie będę nikomu d*** lizac..a jak nie bede tego robić to nie mam czego szukać w pracy …….jesli nie znajde zadnej nowej pracy na stałe to moe jakaż sezonówka nad morzem ? ewentualnie emigracja (i tak nie mam po co tu być …studia skonczone..praca też…nie mam zadnego amanta który by tęsknił)
    Czuje ze te wakacje bedą łączone – przyjemne z pożytecznym 😀

Cithria
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Fofa… przykro mi. Faceci już tacy są… myslisz, że dlaczego planuję wyjazd z kumpelą, a nie z Nim? bo On już tam był… z kolegami. A z mojej strony to nie do końcaodsiecz 😉 Kumpela ma po prostu żwira na punkcie Włoch, ta jak ja na Norwegię 😀 i nie chce jechać sama;) poza tym jakież szaleństwo się przyda 😉
    A Ty uszy do góry i oczy dookoła głowy :d napewno ktoż się znajdzie 😀 3mam kciuki;)

tigerka
    Member
    • Ekspert

Prawdopodobnie kolejne lato zostaje w Poznaniu.:( 🙁 Pozostaja wypady,opalania nad jeziorem i balkon..:/ Moze pod koniec sierpnia na ost. chwile jakos znajdzie sie kasa i czas i urlop u mojego misiaka.Lub wrzesnien 🙄 , poki co siedze w chacie.

fortunata_fofa
    Member
    • Stały bywalec

Dzięki za wsparcie. Może skorzystam z tego, że chwilowo jestem sama i poszaleje z jakimis przystojniaczkami? Na pewno jacys się gdzież znajdą

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

no wiec ja sie zegnam poniewaz jutro spadam w biesy na 3 tygodnie :))))

zycze wam tak cudownej zabawy jaka pewnie ja bede miala bo nareszcie wraca moj facet po 9 miesiacach :D:D:D

tigerka
    Member
    • Ekspert

Oka021 zycze CI udanych wakacjii i wypoczynku! 😆 Zwlaszcza ze swoim partnerem 🙂 Zazdroszcze..:)

Pozdrawiam! 😉

fortunata_fofa
    Member
    • Stały bywalec

Ja wyjeżdżam w sobotę i mam ambitny plan zrobienia wielu fajnych zdjęć i po powrocie , jak wyjda jakież fajne foty ,to moze je gdzież umieszczę …słyszałam coż o spiknijmysie.pl

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Gdzie jedziecie na wakacje?"

Przewiń na górę