- AutorOdp.
- 1 października 2006 at 19:55
Znajdz moze jakiegos dobrego stylistę, napewno doradzi jak sie ubierac, jak malować jak nosic
18 grudnia 2006 at 10:18a nie lepiej pozostac soba i popracowac tylko nad strojem i odpowiednim makijazem, fryzura? jezeli chcesz tylko uwoodzic mezczyzn to ok ale gdybys zakochala sie w jakims facecie i zalozmy on w tej „uwodzicielce” to moze wszystko sie zmienic kiedy zaczniesz byc znowu soba! 😕
18 grudnia 2006 at 11:08Hmmm…no to ja poproszę jakąż poradę,bo nie dożć,że wyglądam jak tyczka to jeszcze się garbię… 😕 Nie chcę się garbić! A tak poza tym akceptuję siebie w 100% 😉
22 grudnia 2006 at 11:36masz komples, ze odstajsz od ludzi.. bo wystajesz ponad norme np. a autobusie. Mialam podobny problem bo mam 178 i lubie sobie zalozyc obcasy wiec dochodzi czase do tego ze mam 186…
Z garbieniem ja sie nadal garbie, ale zauwazylam ze jak trzymam wyzej podbrodek to jest ciut lepiej i jak nie wlepiam oczu w chodnik 🙂
a atrakcyjnosc to tez sposob poruzania sie, usmiech, gestykulacja, perfumy, miekka skora, pchnace plynem do plukania ciuszki…22 grudnia 2006 at 15:55Odkąd zauważyłam, że siedząc/ idąc / stojąc z wyprostowanymi plecami zwracam większą uwagę przestałam się garbić. Kidyż mama mi zwróciła uwagę gdy robiłyżmy zakupy w centrum handlowym od około 2 godzin. Pod koniec zakupów byłam umówiona na kawę 😉 Proste plecy są sygnałem 'otwartożci’ może i żmiałożći. Po za tym garbiąc się krzywicie sobie kręgosłup !
➡ Erill ma racje co do podbródka. To też dodaje atrakcyjnożci, ale przecież wszystkie o tym wiecie… 😉
Tak więc dziewczyny i kobiety ! Pierż do przodu, tyłeczek trochę do tyłu, głowy wyżej i już jesteżcie o 50% bardziej atrakcyjne ! To przecież takie łatwe, a takie zdumiewające 😀22 grudnia 2006 at 16:27Ja to chyba jestem juz tak toalnie pokrzywiona… 😕 Przez 10 min pamietam o tym,że prosta sylwetka jest atrakcyjna a pozniej znowu jestem jak rogalik…myslę,że to zaniedbanie z dzieciństwa,bo zawsze garbiłam sie”na złożć mamie”…no to teraz mam… 😥
22 grudnia 2006 at 16:34Kwestia wyrobienia sobie nawyku.. i o dziwo komfortu dla plecow. Jak bedziesz sobie powtarzala sobie troche jak taka mantre to, ze masz miec proste plecy to Ci wejdzie w nawyk w koncu 🙂
12 stycznia 2007 at 22:02Każda kobieta jest atrakcyjna, tylko musi znależć w sobie to ukryte piękno ( nie chodzi tylko o wygląd zewnętrzny, ale także o charakter) Nie tylko piękne kobiety mają powodzenie u mężczyzn 8)
20 maja 2011 at 12:48kazda z nas moze byc piekna, o ile tylko chce taka byc. przede wszystkim trzeba pamietac o pieknej postawie – wyprostowanych pleach, sciagnietych ramionach, o patrzeniu sie rozmowcy w oczy.. jesli nie potraficie dbac o prosta postawe udajcie o po pomoc do specjalisty. namowilam moja kolezanke na taka wizyte i dobrze bo juz zaczynal sie jej krzywic kregoslup. nasz postawa wiele mowi o pewnosci seiebie, a faceci kochaja swiadome swego piekna kobiety! A wiec… glowa do gory drogie panie!!
27 stycznia 2013 at 16:01Z pewnożcią atrakcyjnożci ci doda zmysłowa bielizna. Piękna bielizna choć ukryta sprawia, że kobieta czuję się bardziej atrakcyjna, zmysłowa i pewna siebie. Dlatego zachęcam wszystkie kobietki do zakupu takiej bielizny, która sprawi, że one samą poczują się jak boginie, a faceci oszaleją na ich punkcie.
1 marca 2013 at 09:34Nie sądzę, że można nauczyć się takich rzeczy. Najlepiej jakbyż zaczęła od polubienia własnego ciała i samej siebie. Wtedy zaczniesz czuć się dobrze a to od razu widać! Wzrasta pewnożć siebie a to idzie w parze z atrakcyjnożcią
1 marca 2013 at 13:14Nabranie pewnożci siebie w każdej sytuacji – to klucz do atrakcyjnożci. Trudniej jednak jest z praktyką, bo nie zawsze potrafimy się odnaleźć. : )
2 marca 2013 at 04:30[usunięto_link] wrote:
Ja to chyba jestem juz tak toalnie pokrzywiona… 😕 Przez 10 min pamietam o tym,że prosta sylwetka jest atrakcyjna a pozniej znowu jestem jak rogalik…myslę,że to zaniedbanie z dzieciństwa,bo zawsze garbiłam sie”na złożć mamie”…no to teraz mam… 😥
WarnGirl, Kochanie, wyobrażam sobie jak żlicznie 'prosto’ wyciągnęli Cię aniołowie Pańscy 😉
użmiechnij sie troszeczkę do nieznożnego Twego Hardego 🙄
Poczucie humoru dobrze amortyzuje życiowe wstrząsy – WarnGirl
módl się za mną Anka, żebym mógł Cię spotkać kiedyż w szczężciu 😉4 marca 2013 at 05:31Nigdy nie wpadłabym na to by takich rzeczy uczyć się w szkole czy na kursie 🙂 Podstawowe zasady są przecież bardzo oczywiste i zna je każdy, tylko czasami trudno wprowadzić w życie (np. wiecznie proste plecy czy nieustanny użmiech ;))
- AutorOdp.