Gdzie na kurs ta艅ca?

Wy艣wietlanie 5 wpis贸w - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    MeganQ
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 0
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witajcie 馃槈 bardzo chcia艂abym wreszcie zrealizowa膰 swoje marzenie i zapisa膰 si臋 na kurs ta艅ca. W internecie znalaz艂am fajn膮 szko艂臋 Ananday, ale niestety nie wiem jaki wybra膰 styl?Czy wy co偶 polecacie, macie jaki偶 ulubiony? Czym powinnam kierowa膰 si臋 podczas wyboru ??

Empatia
    Uczestnik
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 90
    • Sta艂y bywalec

To zale偶y jaki styl ta艅ca preferujesz czy ta艅ce takie szybkie, dynamiczne jak latynoameryka艅skie – samba, cha-cha, rumba, pasodoble, jive, czy np. fokstrot. Czy wolisz ta艅ce wolne jak walc itp. Albo wolisz ta艅ce nowoczesne.

Oreo
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja na twoim miejscu zacz臋艂abym od standardowego kursu. To zawsze si臋 przyda, czy to na weselu czy na imprezie. Chodzi艂am do Ananday kiedy偶 na ten kurs, da艂 mi podstawy, 偶eby uczy膰 si臋 czego偶 wi臋cej

meeegi13
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja chodzia艂m do takiego „regionalnego”. Mo偶na by powiedzie膰 ze „wiejskiego” trenera, kt贸ry zbiera艂 ekipe w sali szkolnej – ale ta艅czy膰 nauczy艂am sie bardzo szynko:)

michalina92
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 29
    • Bywalec

@MeganQ wrote:

Witajcie 馃槈 bardzo chcia艂abym wreszcie zrealizowa膰 swoje marzenie i zapisa膰 si臋 na kurs ta艅ca. W internecie znalaz艂am fajn膮 szko艂臋 Ananday, ale niestety nie wiem jaki wybra膰 styl?Czy wy co偶 polecacie, macie jaki偶 ulubiony? Czym powinnam kierowa膰 si臋 podczas wyboru ??

w anandayu polecam reggeaton z gosi膮. naprawde super zajecia. Do salsy cubany black&white na batorego, a bachata w loftodance na fabrycznej. styling dla kobiet podobno najlepszy w salsasabrosa;] powodzenia i nie daj sie zniechecic brakiem partnera;] po czasie sam sie znajdzie, i beda sie o Ciebie bili;]

Wy艣wietlanie 5 wpis贸w - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋