- AutorOdp.
- 28 września 2011 at 14:26
Hala Mt to chyba ta na ul. Marsa?, bo jest jeszcze na ul. prądzyńskiego hala Expo.
To są duże hale i nie wiem czy na pokaz mody potrzebujesz takiego formatu.
świetnym pomysłem może być dziedziniec Politechniki Warszawskiej ten w żrodku budynku, tam też można wynająć powierzchnię i pewnie za mniejsze pieniądze a miejsce ma swój urok.
Chociaż najczężciej takie imprezy odbywają się w hotelach.17 października 2011 at 08:24Chodzi mi o ten dziedziniec w żrodku budynku i to jest zadaszone szklanym dachem, miejsca jest sporo odbywają cię tam m, in. targi książki akademickiej.
Kiedyż pokaz mody był w Focus (budynek blisko metra politechnika), w tym budynku np. kręcono film „Tylko mnie kochaj”
Wracając do tego Focusa to wybieg był ustawiony na parterze budynku tam jest ogromny hol i po bokach były stoliki.20 października 2011 at 04:40@celina1980 wrote:
witajcie,
reprezentuję niezależne studio mody i szukam pomysłu na niebanalną organizację pokazu mody połączonego z dużym eventem Liczę na Wasze dobre pomysły. Na pierwszy rzut Hala Mt Polska, co sądzicie? Ja wiem że odbywa się tam mnóstwo targów i konferencji, a co z eventami? Był ktoż z Was? Proszę o rzetelne opinie i intrygujące propozycje :)Dzięki!najpierw zapoznaj się ze mną, Celinko 😉 potem pomyżlimy 😆
4 grudnia 2013 at 15:20Na magazynowej są fajne studia niedaleko Domaniewskiej wjeżdża się w taką wąską uliczkę.
- AutorOdp.