• Autor
    Odp.
  • pluszak
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Akurat uważam, że znalezienie 571 w outlecie nie jest niemozliwe, jeżli nie teraz, to wkrótce, a jeszcze długo będą na topie.

570 na przykład już są do kupienia – [usunięto_link],,,03,,pl-pln,396824,0.html

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nie bede czekac az trafia do outletu.
    jak cos mi sie podoba, to chce miec to TERAZ. nie kiedy trafi do outletu.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

nikt nie mówi o czekaniu. po prostu czasem można znaleźć coż fajnego, na co akurat się nie czeka, a może się spodobać.

parvati
    Member
    • Guru

no jasne, mozna…ale factory outlet wyglada jak wielka lumpiarnia, w dodatku znajduje sie stosunkowo daleko od wiekszosci punktow strategicznych miasta…

zakupy to przyjemnosc, a nie…stanie w korkach, zeby potem pogrzebac sobie wsrod s****.

wole zwykle sklepy.

pluszak
    Member
    • Bywalec

Na szczężcie nie wszystkie outlety znajdują się poza miastem, to tylko Factory Outlet się tak buduje. 🙂 Bliżej możesz znaleźć outlety na przykład w Centrum TGG (róg Legnicka/Słubicka). 🙂

parvati
    Member
    • Guru

blizej czy nie…jesli juz mialabym zapedzic sie w tamte rejony, to pewnie wybralabym sie do magnolii.

ale znacznie bardziem mam po drodze do pasazu grunwaldzkiego czy galerii dominikanskiej. i tam tez robie zakupy.

pluszak
    Member
    • Bywalec

Parvati, z tą Magnolią lepiej uważaj… 😉 Pamiętasz, co się wydarzyło?

[usunięto_link]

parvati
    Member
    • Guru

jeszcze ani razu tam nie bylam, wiec nie mam na co uwazac.

Jasia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

hmmm.. jak da mnie w factory tzreba mieć prawdziwe szczęscie żeby coż fajnego znależć (mówię o ubraniach), często wygląda to tak jakby rzucili tam jakies same szmatki z lumpa, są po niskich cenach ale co z tego. Natomiast Magnolia fajny sklep, dużo butików i masa ludzi 😉 , ale trzeba uważać bo pare wpadek ten sklep już zaliczył i to wpadek baaaardzo niefajnych szczególnie dla klientów.
    pozdr!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " gdzie zakupy we wrocku??"

Przewiń na górę