- AutorOdp.
- 17 grudnia 2007 at 13:27
Akurat uważam, że znalezienie 571 w outlecie nie jest niemozliwe, jeżli nie teraz, to wkrótce, a jeszcze długo będą na topie.
570 na przykład już są do kupienia – [usunięto_link],,,03,,pl-pln,396824,0.html
17 grudnia 2007 at 14:31nie bede czekac az trafia do outletu.
jak cos mi sie podoba, to chce miec to TERAZ. nie kiedy trafi do outletu.18 grudnia 2007 at 13:27nikt nie mówi o czekaniu. po prostu czasem można znaleźć coż fajnego, na co akurat się nie czeka, a może się spodobać.
19 grudnia 2007 at 14:13no jasne, mozna…ale factory outlet wyglada jak wielka lumpiarnia, w dodatku znajduje sie stosunkowo daleko od wiekszosci punktow strategicznych miasta…
zakupy to przyjemnosc, a nie…stanie w korkach, zeby potem pogrzebac sobie wsrod s****.
wole zwykle sklepy.
19 grudnia 2007 at 15:07Na szczężcie nie wszystkie outlety znajdują się poza miastem, to tylko Factory Outlet się tak buduje. 🙂 Bliżej możesz znaleźć outlety na przykład w Centrum TGG (róg Legnicka/Słubicka). 🙂
19 grudnia 2007 at 15:14blizej czy nie…jesli juz mialabym zapedzic sie w tamte rejony, to pewnie wybralabym sie do magnolii.
ale znacznie bardziem mam po drodze do pasazu grunwaldzkiego czy galerii dominikanskiej. i tam tez robie zakupy.
21 grudnia 2007 at 15:36Parvati, z tą Magnolią lepiej uważaj… 😉 Pamiętasz, co się wydarzyło?
[usunięto_link]
2 stycznia 2008 at 08:37jeszcze ani razu tam nie bylam, wiec nie mam na co uwazac.
4 stycznia 2008 at 22:12hmmm.. jak da mnie w factory tzreba mieć prawdziwe szczęscie żeby coż fajnego znależć (mówię o ubraniach), często wygląda to tak jakby rzucili tam jakies same szmatki z lumpa, są po niskich cenach ale co z tego. Natomiast Magnolia fajny sklep, dużo butików i masa ludzi 😉 , ale trzeba uważać bo pare wpadek ten sklep już zaliczył i to wpadek baaaardzo niefajnych szczególnie dla klientów.
pozdr! - AutorOdp.