- AutorOdp.
- 27 lutego 2011 at 12:07
Witam Was bardzo gorąco !
Jestem ciekawa gdzie zaopatrujecie się w bieliznę.
Ciekawi mnie oferta sklepu z bielizną xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ponoć do każdego zakupu dodają kupon rabatowy.
Jakie są Wasze dożwiadczenia z zakupem bielizny w internecie ?edit
jakubek29 marca 2011 at 08:14A wolicie sklepy internetowe czy stacjonarne? Bo ja przyzwyczaiłam się już do zakupów w sieci,uważam że to bardzo wygodne rozwiązanie. Trzeba tylko znaleźć dobry i godny zaufania sklep.
23 sierpnia 2011 at 09:47Ja lubię w sumie sklepy internetowe jeżli chodzi o bieliznę, ale muszę mieć sprawdzone co i jak 😉 Mam parę firm, które lubię najbardziej i zazwyczaj zakupuję ich bieliznę w sklepie Jagna, zwłaszcza jak natrafię na fajną okazję cenową. Jeżli chodzi o bieliznę to zwykle tam. Ale czasem jak spotkam w sklepie stacjonarnym coż ciekawego (zwłaszcza majtki) to też nie pogardze 😀
31 sierpnia 2011 at 08:12Jeżeli chodzi o bieliznę,to czasem kupuje w sklepie stacjonarnym a czasem w internetowym,gdzie jest znacznie taniej i wybór o wiele większy. Znam swój rozmiar i doskonale wiem co na mnie pasuje bez przymierzania.
7 stycznia 2012 at 18:16Dożć często robię zakupy w hurtowni-olenka.pl. Przekonałam się już dawno do zakupów w sklepach internetowych i jak dotąd wszystko zawsze było w porządku.
5 lipca 2012 at 13:45Jakiż czas temu natknęłam się na stronę internetową [usunięto_link] i od tej pory tylko w Internecie 🙂 Polecam, bo to o wiele wygodniejsze niż chodzenie po bazarach i przymierzanie staników, które ktoż już mierzył… w dodatku tam są też duże rozmiary, więc dodatkowo to mnie ujęło, bo zawsze miałam z tym problem w tradycyjnych sklepach.
25 listopada 2012 at 22:09Jeżli chodzi o zakup bielizny to jednak stawiałbym na normalny sklep. Bo wiadomo, że rozmiar rozmiarowi nie równy i zawsze lepiej przymierzyć, szczególnie jeżli chodzi o biustonosze
9 grudnia 2012 at 16:03Zdecydowanie polecam sklepy internetowe. Tam często można znaleźć produkty niedostępne już w zwykłych sklepach. Ale także wybór jest o wiele większy, a ceny o wiele niższe. A przy okazji można natrafić na fajne zniżki i promocję. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepach internetowych. Nie dożć, że wygodniej to jeszcze korzystniej.
11 stycznia 2013 at 12:54Zawsze można też przymierzyć w sklepach stacjonarnych,po czym zamówić ten sam rozmiar w internetowym. Moja koleżanka włażnie tak robi i póki co jest bardzo zadowolona.
11 stycznia 2013 at 20:49Bieliznę tylko stacjonarnie kupuję, w różnych sklepach.
29 stycznia 2013 at 09:54Ja z kolei tylko przez internet,ale jak piszą Poprzedniczki: często też przymierzam w stacjonarnych,jednak ze względu na cenę nie decyduje się na ich kupno,tylko zamawiam taniej w sieci.
1 lutego 2013 at 16:57Ja również polecam sklepy internetowy. Osobiżcie bardzo kocham bieliznę i bardzo często ja kupuję. Najczężciej są ta komplety góra i dół. Od czasu do czasu zakupie też coż specjalnego na wieczór, najbardziej lubię gorsety:)
- AutorOdp.