- AutorOdp.
- 4 sierpnia 2007 at 14:51
nn
4 sierpnia 2007 at 15:09ile ma lat Pan B a ile siostra?
ja bym kiedyż w żartach zapytała jej.. czy swojego brata traktuje jak chłopaka? nachylając sie przed nim? może sie jeszcze razem kąpią? powiedz mu ze ci sie to nie podoba i to nie ładnie wygląda… ja sobie tego nie wyobrażam żebym przed bratem pól nago przeszła.. poza tym ja wiem żeby on nie chciał sie z najżć w takiej sytuacji..4 sierpnia 2007 at 15:57A nie przesadzasz trochę?Może wszystko wyolbrzymiasz?Mój brat zawsze negatywnie komentuje moich facetów i ja wiem,ze on jest zazdrosny,ale tak bratersko raczej 🙂 i w ręczniku tez paraduje po domu i wtedy mówię mu: „weź się ubierz żwinio!” 😆 W stosunku do jego dziewczyny jestem rózna,wszystko zalezy od mojego humoru.I tez można to róznie odbierać,bo ja humorzasta jestem strasznie 🙂 ale łączy nas tylko rodznna więź i co do tego nie ma wątpliwożci.Więc może porozmawiaj ze swoim chłopakiem d;aczego pozwala siotrze tak sie zachowywać?Jakoż w głowie mi sie zmieżcić nie może jak można być zazdrosną z powodu siostry chłopaka… 😕
13 sierpnia 2007 at 11:31No włażnie, ja za Etą zapytam, ile lat ma Twój facet a ile jego siostra? Zachowanie dziewczyny wskazuje na to, że jest jeszcze bardzo dziecinna i niedojrzała.
Może Ci się wydaje, że siostra traktuje Twojego mężczyznę jak faceta, a nie jak brata, a może rzeczywiżcie ma tu miejsce patologiczna sytuacja, bo i takie się zdarzają.13 sierpnia 2007 at 11:38Ja byłam zazdrosna o siostrę swojego chłopaka. Chodziłam kiedyż z Norbertem, dożć długo, ale zawsze więcej do powiedzenia miała jego siostra niż ja. Nawet doprowadziła do tego, że sięrozstaliżmy, a podsunęła mu swoją przyjaciółkę (która nawiasem pużciła go kantem w niecały miesiąc). Oni nie tylko paradowali w ręcznikach, sprawiałao im frajdę podglądanie się w łazience (ona miała wtedy 20 on 25). Czy było między imi coż nienormalnego. Dzisiaj wiem że nie, tak nauczyli się funkcjonować w dzieciństwie i tak im zostało.
Dziż oboje mają szczężliwe związki, ale jak się spotkają, siostra z dumą pokazuje mu najżwieższe tatuaże na…pupie. 😉13 sierpnia 2007 at 12:16najważniejsza jest otwarta, szczera rozmowa…przede wszystkim z chłopakiem, po drugie z siostrą. cieakwa jestem wlasnei ile siostra ma lat. nie rozgląda sie za facetem dla siebie? mam wrazenie ze gdyby miala swpjego chlopaka….chyba ucichłyby te jej zachowania. to jest b. trudny temat…. hmm…byc moze bedzie musiala skorzystac z pomocy psychologa…. 9ale to jzu nie twoj problem)
14 sierpnia 2007 at 20:09]
16 sierpnia 2007 at 09:26Nie wygryzaj jej. Miej swój honor, ale nie walcz z nią. Dlaczego? Bo to jego siostra i jest z nią bardzo związany, na głupiej walce możesz stracić faceta, najlepiej w ogóle zakończ ten temat, a z nią, choćby to było nienaturalne, spróbuj się zakolegować. Wyciągnij ją na zakupy pod pretekstem, że ma fajny styl i ci coż doradzi, na babski film do kina, bo przecież z facetem nie ma po co na taki iżć itp. Może jak poczuje się doceniona przez ciebie przestaniesz byc dla niej głupią lalą, która robi majonez z mózgu jej najkochńszemu braciszkowi. Pomyżl o tym.
- AutorOdp.