• Autor
    Odp.
  • paulla
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Drogie panie,drodzy panowie. Ciekawi mnie czy głos faceta jest dla Was istotny ?Ma jakies znaczenie ? Przeszkadza Wam,jeżli facet popiskuje jak niewiasta ?

A Wy panowie ,lubicie swój głos ?Uważacie że jest głęboki,niski,męski ?

Ja bardzo lubię gdy facet mówi wyraznie i ma niski głos ,pod którym uginają sie kolana….Mam na myżli głosy tzw. radiowe .Panowie z reklam w radiu czy w tv mogliby czytać bajeczki na dobranoc 🙂 Mogłabym słuchac godzinami np. Tomka Miary z Radia Zet czy głosu Piotra Fronczewskiego ….I mam na myżli tylko głos,nie urodę.
    Kilku moich znajomych ma głosiki raczej żeńskie,i czasami dziwnie się ich słucha.Gdy dodatkowo ktoż skrzeczy,mówi niewyraznie ,co jest częste u facetów,nie jest ciekawie…

Komentujcie,piszcie 🙂

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

mój skarb ma żliczny głos 🙂
    zwłaszcza lubiłam go słuchać kiedy prowadził audycje w radiu

co do panów z radia to oni maja bardzo dobra dykcje ale należy pamiętać ze ich głos jest przerabiany przez modulatory albo chociażby przez zwykły mikrofon

forgive
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Dla mnie głos męski ma być MĘSKI, a nie chłopięcy czy wręcz dziewczęcy… Miło się słucha takich męskich, ale też spokojnych głosów. To takie słodkie 😛

a_
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ryszard Rynkowski ma idealny głos:)
    To jest prawdziwy mężczyzna

Przy pierwszym poznaniu moja uwaga skupia się włażnie na głosie faceta, oczywiżcie tuż po wyglądzie zewnętrznym 😈

Reki
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Tak męski głos jest dla mnie bardzo ważny. Niestety nie potrafię sobie przypomnieć żadnego który wpadł by mi w ucho i tam pozostał 🙂

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

mnie cholernie podoba sie glos michala figurskiego

paulla
    Member
    • Bywalec

Ja bardzo lubię głos Piotra Fronczewskiego i Tomka Miary ….Nogi się uginają…Lecz z facjaty nic godnego uwagi 😀

Kilku moich znajomych ma takowe głosy i miło się słucha ,doprawdy.
    Mam tez znajomych wżród męskiej populacji,którzy piszczą wyżej niż kobiety …Uffff,jest cięzko choć faceci są żwietni:)

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

ja wariuje na punkcie meskiego glosu. uwielbiam niski glos u faceta. i czesto „podobaja” mi sie mezczyzni ktorzy maja do siebie podobny ton glosu.

jak sobie przypomne glos takiego jednego mena to az mnie slabi 😉 eh kiedy on zadzwoni bo sie rozmarzylam

paulla
    Member
    • Bywalec

Moj facet ma czadowy głos! Uwielbiam go słuchać …Nigdy mu nie życzę choroby ani kaca,ale gdy gardło mu niedomaga albo cierpi po alkoholu ,głos ma jeszcze lepszy…:D

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Moj facet ma czadowy głos! Uwielbiam go słuchać …Nigdy mu nie życzę choroby ani kaca,ale gdy gardło mu niedomaga albo cierpi po alkoholu ,głos ma jeszcze lepszy…:D

przyznam Ci racje bo kiedy moje słonko ma chore gardełko ma jeszcze piękniejszy głosik …
    taki drapieżnie słodziutki ^^ 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Zdecydowanie podobają mi się niskie męskie głosy.

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

niski spokojny męski głos to jest to:)

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

OOoo ja kocham jak moj facecik mowi polszeptem, glosem czarujacym, troche pomrukującym.. Mmm lubie słuchać tego jego głosu cały wieczór, latam wtedy gdzież w przestworzach…

A co do głosów osób znanych, Krzysztof Ibisz:D

paulla
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

OOoo ja kocham jak moj facecik mowi polszeptem, glosem czarujacym, troche pomrukującym.. Mmm lubie słuchać tego jego głosu cały wieczór, latam wtedy gdzież w przestworzach…

A co do głosów osób znanych, Krzysztof Ibisz:D

Mrrr…taki głosik uwielbiam…

Dla mnie Krzyż Ibisz troszkę za słabiutki ma głosik ,ale głosu Piotra Fronczewskiego mogłabym żłuchać i słuchać…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Głos męski"

Przewiń na górę