- AutorOdp.
- 15 czerwca 2009 at 15:21
ktory z nich jest najglupszy??
– taniec z gwiazdami?
– tance na lodzie?
– costam cyrk
– ten w ktorym podlaczeni do wykrywacza klamstw ludzie odpowiadaja na pytania „czy twoja tesciowa to rura?”
– jak oni spiewaja?
– ten w ktorym przebrani za kondomy ludzie przechodza przez dziury w scianach
– randka w ciemno
– wybacz mi
– odcinki rozmow w toku typu „lubie dymac koty” „moj syn jest gejem i go nienawidze” itp.nie znam wiecej albo nie pamietam, moze sami zaproponujecie
co sadzicie na temat ludzi ktorzy piora swoje brudy na wizji, ktorzy dziela sie swoja prywatnoscia
i kolejne pytanie
po co to robia? hajs, slawa, parcie na szklo?druga sprawa:
co to za gwiazdy tancza skoro ponad polowy z nich nigdy nie widzialem na oczyi tak w bonusie pytanie:
co sadzicie na temat glupkowatych filmow typu „Kochaj i tancz”
czemu ludzie ogladaja to gowno i nakrecaja ten powalony biznes15 czerwca 2009 at 16:00Kochaj i tancz…hmmm chca nieudolnie nasladowac ameryke 😀
dla mnie najglupszy to big brother itp 😆 😆
miszczu, korzystajac z okazji, wiesz jak emotka najbardziej mi do Ciebie pasuje? ta: 😀
kozacka jest 😛15 czerwca 2009 at 16:08Co do glupawych programow, proponuje jeszcze zobaczyc to :
[usunięto_link]
🙄 obejrzyjcie do konca 😆
15 czerwca 2009 at 19:52nie oglądam żadnego programów… ogólnie bardzo rzadko oglądam TV.
wszystkie programy z gwiazdkami są żenujące……. :/
pamiętam jak ostatnio mój chłopak powiedział – wszędzie te gwiazdy, za niedługo cyrk im zrobią 😆 … nie wiedział, że już zrobili heh….
dla mnie żenada.. podobnie jak rozmowy w toku – rozmowy z których nic nie wynika, psycholodzy, którzy nie potrafią powiedzieć nic mądrego i ludzie, którzy za tysiaka sprzedają swoje problemy…
jeżli chodzi o filmy typu – kochaj się ze mną i tańcz – nie oglądałam – z góry zakładam, że każdy o podobnym tytule jest stratą czasu..
po co to wszystko? – dla kasy , by zapewnić rozrywkę _____
15 czerwca 2009 at 22:30Mówicie, że takie głupkowate, a oglądacie, że aż trzeszczy 😆
Ja tam tego – z tego, co podajecie – nie oglądałem już huhuhu… dawno.
Nawet nie wiem, o czym gadacie – telewizornia mi nie imponuje – wolę już pochrzaniony internet 😉Ale tak naprawdę, to chyba teraz trudno sie ludziom odnaleźć – jest taki zalew badziewia, że często nie ma silnych, by się temu oprzeć…
No co w końcu mają robić nasze babcie, emeryci, renciżci, kobiety na macierzyńskim i inni z dużymi pauzami w życiu? Jak już w to wejdą – są wciągnięci. Nie pomstowałbym, tylko żądałbym jakiejż niezależnej, naprawdę publicznej, rzeczywiżcie pluralistycznej, obsadzonej ludźmi z ideami TV.Robicie to jakoż?
16 czerwca 2009 at 13:54Ten program z Hajzerem to totalna masakra. Niewyobrażalne poniżanie siebie, rodzine i brak szacunku do siebie/rodziny, pranie brudów.
Jeżli chodzi o tańczące i żpiewające gwiazdy, to uważam, że taka Szapołowska w „jak oni żpiewają” trochę się zeszmaciła. Nie ten poziom, zeby skakać przed 4 jury. Ale takie młode „gwiazdki”, które chcą być zauważone – czemu n ie? Ja nie widzę w tym nic złego.
A filmy typu „kochaj i tańcz” to płytkie g***** dla płytkich ludzi, których jest tak wiele w tym kraju, że na w.w. film poszło do kina tyle ludzi co 10 lat temu na Pana Tadeusza.
Tego typu filmy są jak Doda po prostu 🙂16 czerwca 2009 at 18:08ja prawde mówiąc lubie oglądać moment prawdy, chociaz uważam że to troche głupie iżc do telewizji i swoje zycie sprzedawać, choć nie ukrywam że lubie to oglądać – ale zdarza mi sie to rzadko bo zwykle o tym zapominam
co do innych programów , jezeli nie mam nic do roboty to włacze sobie taniec na lodzie, a tak to innych jakos nie oglądama co do rozmów w toku – tam sa wszytskie historie podobo wymyslane
9 lipca 2009 at 15:34chyba „Gwiazdy tańczą na lodzie ” 🙂 poziom tego programu chyba najlepiej podkreżlały nieustanne sprzeczki Steczkowskiej i Dody oraz czarne tipsy Joli Rutowicz…
9 lipca 2009 at 17:30kurczę ja oglądałam kochaj i tańcz :/ może nie był to film najwyższych lotów ale przynajmniej się zrelaksowałam i zresetowałam. a co do głupich programów to był taki z jolką i jakimowiczem (kłócili się i godzili i coż tam jeszcze, widziałam tylko fragment), czy to może też big brother? i się nie znam?[/b]
10 lipca 2009 at 10:30mnóstwo jest takich programów!
12 lipca 2009 at 22:38Kuba Wojewódzki – zemdlił mnie – to idiotaaa 🙄
13 lipca 2009 at 06:56Oglądałam taniec z gwiazdami pierwsze edycje. I można powiedzieć że w tych pierwszych edycjach uczestniczyły gwiazdy, w większożci wszystkim znajome. Potem to już na siłę zatrudniali niby gwiazdy, bo czemu nie, skoro program miał tak dużą oglądalnożć. No i z jurorów zrobili główne gwiazdy.
Lubiłam ten program, bo niektórzy tańczyli pięknie i włażnie dlatego go oglądałam.
14 lipca 2009 at 21:32ja lubiłam taniec z gwiazdami ale oglądałam go okazjonalnie 🙂 nie mogłam znieżć żenady prowadzących niestety! te teksty poza tańcem były nie do wytrzymania!
18 lipca 2009 at 10:19wszystkie tak samo głupkowate 🙂 popieram.
męczące staje się to, że ciągną te programy kolejnymi edycjami. Nie wiem, która to już edycja 'Tańca z gwiazdami’ – 10, 12 ❓31 lipca 2009 at 08:41[usunięto_link] wrote:
Oglądałam taniec z gwiazdami pierwsze edycje
ale bez przesady, ile edycji można oglądać tego samego programu…..
- AutorOdp.