Głupkowate programy w TV

• Autor
    Odp.
  • miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ktory z nich jest najglupszy??
    – taniec z gwiazdami?
    – tance na lodzie?
    – costam cyrk
    – ten w ktorym podlaczeni do wykrywacza klamstw ludzie odpowiadaja na pytania „czy twoja tesciowa to rura?”
    – jak oni spiewaja?
    – ten w ktorym przebrani za kondomy ludzie przechodza przez dziury w scianach
    – randka w ciemno
    – wybacz mi
    – odcinki rozmow w toku typu „lubie dymac koty” „moj syn jest gejem i go nienawidze” itp.

nie znam wiecej albo nie pamietam, moze sami zaproponujecie
    co sadzicie na temat ludzi ktorzy piora swoje brudy na wizji, ktorzy dziela sie swoja prywatnoscia
    i kolejne pytanie
    po co to robia? hajs, slawa, parcie na szklo?

druga sprawa:
    co to za gwiazdy tancza skoro ponad polowy z nich nigdy nie widzialem na oczy

i tak w bonusie pytanie:
    co sadzicie na temat glupkowatych filmow typu „Kochaj i tancz”
    czemu ludzie ogladaja to gowno i nakrecaja ten powalony biznes

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

Kochaj i tancz…hmmm chca nieudolnie nasladowac ameryke 😀

dla mnie najglupszy to big brother itp 😆 😆

miszczu, korzystajac z okazji, wiesz jak emotka najbardziej mi do Ciebie pasuje? ta: 😀
    kozacka jest 😛

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

Co do glupawych programow, proponuje jeszcze zobaczyc to :

[usunięto_link]

🙄 obejrzyjcie do konca 😆

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

nie oglądam żadnego programów… ogólnie bardzo rzadko oglądam TV.

wszystkie programy z gwiazdkami są żenujące……. :/

pamiętam jak ostatnio mój chłopak powiedział – wszędzie te gwiazdy, za niedługo cyrk im zrobią 😆 … nie wiedział, że już zrobili heh….

dla mnie żenada.. podobnie jak rozmowy w toku – rozmowy z których nic nie wynika, psycholodzy, którzy nie potrafią powiedzieć nic mądrego i ludzie, którzy za tysiaka sprzedają swoje problemy…

jeżli chodzi o filmy typu – kochaj się ze mną i tańcz – nie oglądałam – z góry zakładam, że każdy o podobnym tytule jest stratą czasu..

po co to wszystko? – dla kasy , by zapewnić rozrywkę _____

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Mówicie, że takie głupkowate, a oglądacie, że aż trzeszczy 😆

Ja tam tego – z tego, co podajecie – nie oglądałem już huhuhu… dawno.
    Nawet nie wiem, o czym gadacie – telewizornia mi nie imponuje – wolę już pochrzaniony internet 😉

Ale tak naprawdę, to chyba teraz trudno sie ludziom odnaleźć – jest taki zalew badziewia, że często nie ma silnych, by się temu oprzeć…
    No co w końcu mają robić nasze babcie, emeryci, renciżci, kobiety na macierzyńskim i inni z dużymi pauzami w życiu? Jak już w to wejdą – są wciągnięci. Nie pomstowałbym, tylko żądałbym jakiejż niezależnej, naprawdę publicznej, rzeczywiżcie pluralistycznej, obsadzonej ludźmi z ideami TV.

Robicie to jakoż?

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Ten program z Hajzerem to totalna masakra. Niewyobrażalne poniżanie siebie, rodzine i brak szacunku do siebie/rodziny, pranie brudów.

Jeżli chodzi o tańczące i żpiewające gwiazdy, to uważam, że taka Szapołowska w „jak oni żpiewają” trochę się zeszmaciła. Nie ten poziom, zeby skakać przed 4 jury. Ale takie młode „gwiazdki”, które chcą być zauważone – czemu n ie? Ja nie widzę w tym nic złego.

A filmy typu „kochaj i tańcz” to płytkie g***** dla płytkich ludzi, których jest tak wiele w tym kraju, że na w.w. film poszło do kina tyle ludzi co 10 lat temu na Pana Tadeusza.
    Tego typu filmy są jak Doda po prostu 🙂

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja prawde mówiąc lubie oglądać moment prawdy, chociaz uważam że to troche głupie iżc do telewizji i swoje zycie sprzedawać, choć nie ukrywam że lubie to oglądać – ale zdarza mi sie to rzadko bo zwykle o tym zapominam
    co do innych programów , jezeli nie mam nic do roboty to włacze sobie taniec na lodzie, a tak to innych jakos nie oglądam

a co do rozmów w toku – tam sa wszytskie historie podobo wymyslane

m-alutka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

chyba „Gwiazdy tańczą na lodzie ” 🙂 poziom tego programu chyba najlepiej podkreżlały nieustanne sprzeczki Steczkowskiej i Dody oraz czarne tipsy Joli Rutowicz…

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

kurczę ja oglądałam kochaj i tańcz :/ może nie był to film najwyższych lotów ale przynajmniej się zrelaksowałam i zresetowałam. a co do głupich programów to był taki z jolką i jakimowiczem (kłócili się i godzili i coż tam jeszcze, widziałam tylko fragment), czy to może też big brother? i się nie znam?[/b]

BOZENA
    Member
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

mnóstwo jest takich programów!

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Kuba Wojewódzki – zemdlił mnie – to idiotaaa 🙄

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Oglądałam taniec z gwiazdami pierwsze edycje. I można powiedzieć że w tych pierwszych edycjach uczestniczyły gwiazdy, w większożci wszystkim znajome. Potem to już na siłę zatrudniali niby gwiazdy, bo czemu nie, skoro program miał tak dużą oglądalnożć. No i z jurorów zrobili główne gwiazdy.

Lubiłam ten program, bo niektórzy tańczyli pięknie i włażnie dlatego go oglądałam.

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja lubiłam taniec z gwiazdami ale oglądałam go okazjonalnie 🙂 nie mogłam znieżć żenady prowadzących niestety! te teksty poza tańcem były nie do wytrzymania!

agness
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

wszystkie tak samo głupkowate 🙂 popieram.
    męczące staje się to, że ciągną te programy kolejnymi edycjami. Nie wiem, która to już edycja 'Tańca z gwiazdami’ – 10, 12 ❓

BOZENA
    Member
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Oglądałam taniec z gwiazdami pierwsze edycje

ale bez przesady, ile edycji można oglądać tego samego programu…..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Głupkowate programy w TV"

Przewiń na górę