- AutorOdp.
- 15 lutego 2014 at 21:58
Rozumiem, pomyżlę o tym bo ciekawa jestem jak w praktyce wygląda to gotowanie wierzowe. Wiele o tym słyszałam, ale sama nie miałam przyjemnożci, a wiem, że w garnkach philipiak tak można.
13 sierpnia 2014 at 10:54świetna sprawa to gotowanie w systemie wieżowym , sporo gazu oszczędzam na tym . Pod tym względem garnki philipiaka nie mają sobie równych. Ostatnio kupiłam sobie serwis obiadowy philipiaka . Ma piękną modernistyczną linię . Co dla mnie ważne, jest do wykorzystania codziennie i z okazji uroczystożci również.
15 sierpnia 2014 at 18:07Pani Online Ekspert a czy można kupować pojedyncze naczynia z waszego zestawu garnków?
9 października 2014 at 17:16W mieszkaniu, które teraz wynajmuję mam maleńką kuchnię i tylko dwa palniki, więc gotowanie bardziej złożonych potraw było trudne 😉 Kupilam garnki Philipiaka, na których można gotować piętrowo i jestem bardzo zadowolona
13 października 2014 at 07:44Hallo, coraz więcej się mówi o potrawach gotowanych na parze. waham się nad kupnem parowara Philipiaka. Czy to prawda, że jedzenie nie poddaje się wysokiej temperaturze? I o co chodzi, że para jest wielokrotnie wykorzystywana?
- AutorOdp.