• Autor
    Odp.
  • azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Rozumiem, pomyżlę o tym bo ciekawa jestem jak w praktyce wygląda to gotowanie wierzowe. Wiele o tym słyszałam, ale sama nie miałam przyjemnożci, a wiem, że w garnkach philipiak tak można.

Morka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 14
    • Bywalec

świetna sprawa to gotowanie w systemie wieżowym , sporo gazu oszczędzam na tym . Pod tym względem garnki philipiaka nie mają sobie równych. Ostatnio kupiłam sobie serwis obiadowy philipiaka . Ma piękną modernistyczną linię . Co dla mnie ważne, jest do wykorzystania codziennie i z okazji uroczystożci również.

wwalczak88
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Pani Online Ekspert a czy można kupować pojedyncze naczynia z waszego zestawu garnków?

Yenna2
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

W mieszkaniu, które teraz wynajmuję mam maleńką kuchnię i tylko dwa palniki, więc gotowanie bardziej złożonych potraw było trudne 😉 Kupilam garnki Philipiaka, na których można gotować piętrowo i jestem bardzo zadowolona

Agnies88
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Hallo, coraz więcej się mówi o potrawach gotowanych na parze. waham się nad kupnem parowara Philipiaka. Czy to prawda, że jedzenie nie poddaje się wysokiej temperaturze? I o co chodzi, że para jest wielokrotnie wykorzystywana?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Gotowanie wieżowe"

Przewiń na górę