- AutorOdp.
- 10 marca 2010 at 18:54
co do gier komputerowych ;p
bylo kilka takich ktore faktycznie uwazam za na prawde kozackie
jako dzieciak duzo gralem jeszcze na atari, pegazusie, potem amiga, w koncu pc, znam klasyke ;pna prawde jaralem sie grami takimi jak:
starcraft – strategia w klimatach wojny w kosmosie, ludzie, robale i wysoko rozwinieta cywilizacja walcza ze soba, fabula jest kozacka, tryb dla wielu graczy cudowny, ta gra jest sportem narodowym w korei i wcale tutaj nie przesadzam, gracze maja fankluby, fanki piszcza a na mecze na zywo jako publicznosc przychodza tysiace ludzi, mecze sa pokazywane w TV a najlepsi utrzymuja sie z gry na na prawde wysokim poziomie
baldurs gate – rpg w klimatach fantasy, super fabula i klimat
final fantasy – japonski rpg, najlepsza fabula w grach komputerowych, przewyzszajaca wiekszosc seriali, filmow i ksiazek, bardzo wciagajace
medal of honor – strzelanka taktyczna w klimatach 2giej wojny swiatowej, w trybie dla wielu graczy 2 druzyny po 5 graczy walcza miedzy soba, musza wysadzic cel albo go obronic (kto gral w counter strike wie o co chodzi, bardzo podobne ;p), bylem w tym na prawde dobry, wymaga szybkiego myslenia, podejmowania decyzji no i cela ;p moja druzyna byla mistrzem Polski a Ja sam bylem kapitanem Reprezentacji i zajelismy 2gie miejsce w Mistrzostwach Europy ;p
ogolnie gry bywaja na prawde fajna rozrywka, niektore odmozdzaja, inne wymagaja myslenia, kazdy znajdzie cos dla siebie ;p
18 marca 2010 at 04:01pieprzę gry komputerowe – wolę planszowe 😆
bardziej rozwijają bażkę – znaczy to i owo – powiem obrazowo 😛19 marca 2010 at 08:39Ja grywam. W strzelanki typu Call of Duty czy Medal of Honor. W gry przeglądarkowe takie jak Red Dragon czy Plemiona. Grywam namiętnie 🙂
20 marca 2010 at 10:06ja najbardziej lubie Chińczyka- gre oczywiżcie:D
23 marca 2010 at 14:26Ja czekam na Starcraft2. Pykam sobie tez czasami w sieciowki world of warcraft i aion
24 marca 2010 at 01:34SC2 jeszcze długo nie wyjdzie, podobnie jak Diablo 3:( No ale za rok wiedźmin 2 wychodzi, więc jest na co czekać:)
31 marca 2010 at 08:48ja od pol roku gram praktycznie codziennie 😛 w super gre online „Left for dead 2” 😀 POLCEAM gra o zombiakach i ludziach ,rywalizacja, troche humoru i poznawanie nowych ludzi nie tylko z Polski. 😉 Zas na poczatek polecam left for dead 1 by skumac i ogarnac gierke .:P Czasami gram rowniez w The SIms 3 , ale to juz przereklamowane.;)
Pozdrawiam fanow i fanek gier ! 🙂
P.s. Nie uwazam,ze gry sa dziecinne i tylko dla mezczyzn.;)
7 kwietnia 2010 at 20:41Gra… hmm. Oczywiżcie, że UNO. Gra karciana dostarczająca mnóstwo zabawy. Naprawdę polecam.
8 kwietnia 2010 at 07:13A ja jak tylko wygram tą gierkę karaoke na odlotku, to będę się rozwijać wokalnie 😀
9 kwietnia 2010 at 08:05[usunięto_link] wrote:
ja od pol roku gram praktycznie codziennie 😛 w super gre online „Left for dead 2”
A wiesz, że mnie coż nie da się tego zainstalować? A widziałam screeny i chętnie odstresowałabym się wirtualnym oczyszczaniem miast z zombiaków.
13 kwietnia 2010 at 16:37Left for dead 2 to jakies mmorpg?
14 lipca 2010 at 15:10Pozwolę sobie troszkę zmienić temat by nie powielać. Mam pytanie do fanów gier i kobiet/żon fanów gier komputerowych. Co sprezentować zapalonemu maniakowi gier? Na początku myżleliżmy o grze, jakież specjalnej edycji ale podpytano delikwenta i wszystko ma. Może myszka? A może jakiż gadżet?
14 lipca 2010 at 22:10[usunięto_link] wrote:
Pozwolę sobie troszkę zmienić temat by nie powielać. Mam pytanie do fanów gier i kobiet/żon fanów gier komputerowych. Co sprezentować zapalonemu maniakowi gier? Na początku myżleliżmy o grze, jakież specjalnej edycji ale podpytano delikwenta i wszystko ma. Może myszka? A może jakiż gadżet?
a w co on gra? ja teraz zupelnie nie jestem na czasie, ale najlepsza wg. mnie mysza do gier jest Logitech MX 518, sam mam od 4 lat i nic jej nie rusza
kosztuje niewiele jesli porownac do jakosci 125-140 zeta, zalezy od sklepu
[usunięto_link]
takie cudenko, ja to glownie do strzelania uzywam, ale do kazdej gry sie praktycznie nadaje ;p swietnie lezy w dloni, mozna „w locie” zmieniac czulosc, rolka po 4 latach nadal dziala swietnie, sensor bardzo czuly, ani razu wskaznik mi nie odskoczyl co zdarza sie przy zwyklych myszkach, gryzon praktycznie niezniszczalny ;p
jedyna wada jest taka ze potem sie w pracy wkurwiam na normalna myszke :d przyzwyczailem sie do komfortu ;p
to taki moj typ19 lipca 2010 at 17:41Myszka wygląda fajnie i to całkiem niegłupi pomysł. Tylko muszę jeszcze zobaczyć, jak on ma model. Wiadomo jak to z męskim typem „maniac’s”, to co mam to najlepsze.
W co gra różnie, pamiętam jak grał w Diablo, bo sama też pogrywałam. Ogólnie rpg, strzelanki i inne takie męskie rzeczy.
A na alle znalazłam taką mroczną koszulkę, jak dla mnie jest fajna dla takiego twardziela.
[usunięto_link] No i ten diabelski SMOK! 🙂26 sierpnia 2010 at 09:34Ja ostatnio ciągle gram w gierkę kitesurfingową na [usunięto_link] . To są wirtualne zawody gdzie można polatać na kajcie i porobić triki a jak się zdobędzie dużo punktów to można wygrać kurs kitesurfingu. Fajna zabawa i nieźle wciąga, polecam : )
- AutorOdp.