• Autor
    Odp.
  • eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

to sie nie daj… nie dawaj sygnałów temu Gożciowi i tyle ;]

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Też mi się podoba pewien doktorek. 😛 A starszy jest o 9 lat, żonaty, ma dziecko, ale miło się na niego patrzy.
    Ale ja tam mam swojego i to mi wystarcza. 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

a skad wiesz, ze „zwrocil uwage wlasnie na ciebie”?
    bo co? bo mily jest? bo czasem sie pogapi? albo moze niezobowiazujaco poflirtuje?

wiesz co…ja z uwagi na to, ze ostatnio czesto przebywam w labie i raz na jakis czas potrzebuje pomocy w tym, co robie pozwolilam sobie na flirt co najmniej z 5 przystojnymi pracownikami naukowymi.

i nie robie z tego afery i nie oglaszam, ze „zwrocili uwage wlasnie na mnie”. to zalosne. panienek, ktore na kazde spojrzenie faceta w ich strone reaguja tak jak ty jest od cholery. smiac mi sie z nich chce. przeciez ci wszyscy wykladowcy maja swoje zycie, a z takich nieopierzonych malolat moga sie co najwyzej posmiac.

czemu zatem chcesz ulegac lub nie ulegac?
    wez sie opanuj i nie zachowuj jak idiotka.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@Onione wrote:

Jak nie chcesz ulec- to w czym problem?

otóż to, nie jesteżmy zwierzątkami i mamy wolną wolę, która może powstrzymać nas od ulegania instynktom i zachciankom.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Dokładnie.
    Kochasz przeciez swojego chlopaka. A to ze inny Ci ię podoba, w jakiż sposob fascynuje… Co w tym zlego? Sama mowisz ze nie chcesz nic wiecej. Skoro nie chcesz to nic nie bedzie, a popatrzec sobie zawsze mozna 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " help!!"

Przewiń na górę