HELP ME jak do niego zarwać żeby się nie speszył?

• Autor
    Odp.
  • cropka
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Czeżć. Podoba mi się chłopak, z którym za bardzo się nie znam, ale jest kolegą mojej siostry. Z zagadaniem nie będę mieć problemu, dam sobie radę, bo siostra mi w tym na pewno pomoze:) ale nie wiem czy z góry powiedzieć mu jaki mam wobec niego zamiar. Owszem- chciałabym żeby był moim chłopakiem, ale głównie tak sie złożyło ze za 4 tyg idę na wesele mojej przyjaciółki i chciałabym żebysmy poszli tam razem:)
    Poinformować go otym weselu? Może wtedy będzie bardziej zachęcony żeby zawrzeć ze mną tą znajomożć, w koncu pójżć na wesele to fajna sprawa 🙂 Pozdrawiam

doris1
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

nie znasz goscia i nie wiesz co to za typ… a chcesz iżć z nim na wesele zacznij lepiej znajomożć od początku a nie od końca informacja o weselu;/

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Pójżć na wesele,owszem,fajna sprawa,ale siedzieć z nieznajomą,czując sie jak frajer…raczej kiepska 😉
    Nikt rozsądny nie zgodzi się pojżć na wesele z nieznajomą.A taka propozycja przy pierwszym kontakcie zwyczajnie zniechęci delikwenta 🙂

Emilia Flores
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

sama nawet jeszcze nie wiesz, czy faktycznie dobrze sie dogadacie i czy bedziesz nadal chciala z nim isc na wesele. a co jak okaze sie, ze jest zupelnie nudny i nie macie o czym rozmawiac? nie warto w ciemno nikogo nigdzie zapraszac a juz na wesele to calkiem. Poza tym normalny chlopak tez bedzie chcial cie najpierw poznac, wiec nie wyskakuj mu z planami matrymonialnymi na wstepie

shiva
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

A ja ciekawa jestem skad Ty go wytrzasnelas?

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Dzisiejsza młodzież to ma dylematy. Za moich czasów to się kogoż znało albo nie. A jak podobał się jakiż chłopak ze szkoły, okolicy, znajomy tylko z widzenia to dopiero trzeba było kombinować. Trzeba było żcisnąć dupę i podbijać do niego osobiżcie – a nie anonimowo przez neta 😛

Skąd wytrzasnęła? A pewnie z banku twarzy, jakim jest nasza-klasa heheh albo z fotki, facebooka czy innego portalu. Skoro twierdzi, że go nie zna, a ma numer GG….

shiva
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Też o tym pomyżlałam, ale przyszło mi do glowy, ze może to jakiż kolega kolegi koleżanki siostry ( ;])

elle
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja bym za c*****ę na tym etapie znajomożci nie zdradzała, że jestem nim zainteresowana.
    A na wesele zaproż, gdy już nawiążesz z nim blizszy kontakt, bedziecie kumplami 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " HELP ME jak do niego zarwać żeby się nie speszył?"

Przewiń na górę