- AutorOdp.
- 30 stycznia 2012 at 17:02
Witam jakis czas temu poznalem dziewczyne ktora odpowiada mi w 100% Jest inteligetna ma podobne poczucie humoru jak ja do tego bardzo mi sie podoba,poki co para nie jestesmy a zaczynam tego chciec bo naprawde jest swietna szczegolnie ze jest bardzo ambitna i daje sobie rady w zyciu, i poprostu lubi ludzi (w dobrym tego slowa znaczeniu) i tak sobie pomyslalem ze zblizaja sie walentynki a ja chcialbym przybic z nia piatke,i nie wiem jak zorganizowac wieczor zeby wszystko bylo ok a zeby nie bylo to cos banalnego,chcialbym ja zaskoczyc pokazac ze jestem pomyslowy a przedewszystkim zeby ja zaskoczyc,to zebym ja ją odwiedzil to raczej odpada ona do mnie tez odpada bo sie krepuje ogolnie wszystko w naszej znajomosci idzie powoli (z czego bardzo sie ciesze) bo dotychczas wszystko szlo zbyt szybko i konczylo sie w lozku a nie zalezy mi tylko na tym,To jest jedyna inna niz te ktore do tej pory znalem dziewczyna taka ktorej szukalem Kobitki pomozcie Prosze :*
1 lutego 2012 at 11:46Bardzo dziekuje za pomoc bardzo mi to pomoglo :*
4 lutego 2012 at 19:57Jeżli ona rzeczywiżcie Cię lubi, to co byż nie wymyżlił będzie dla niej czymż fantastycznym. Pewnie na to czeka… Ważne przede wszystkim żeby to był Twój pomysł… Moim zdaniem nie trzeba szaleć, nie musisz ją od razu zabierać na skok na bungee, czy przelot balonem nad miastem. Może to być romantyczny spacer, fajna kolacja w przytulnej knajpce. Kwiatuszek, mały upominek, cokolwiek… Nie przesadzaj też zbytnio, bo się może kobitka wystraszyć… Lepiej podejdź ją dyskretnie i delikatnie, nie pokazując od razu, że zwariowałeż na jej punkcie;)
- AutorOdp.