- AutorOdp.
- 14 lipca 2008 at 18:18
Przeczytalem gdzies na forum jak dziewczyny opisywaly hobby swoich facetow. Przewazaly samochody, motocykle …
Ja zajmuje sie hodowla jadowitych zwierzat, glownie skorpiony, sa tez ptaszniki, za jakis czas pewnie i weze … ale niestety malo kiedy znajdzie sie kobieta, ktora mnie nie opieprzy za takie piekne zajecie 😀 poza tym silownia, a z tych zajec, ktorym poswiecam mniej czasu plywanie, bieganie, czasami biore jakas sznurowke i troche sie na most kolejowy powspinam 😉
No chlopaki, chwalcie sie… ale dziewczyny tez zapraszam do dyskusji, chetnie sie dowiem jak spedzaja wolny czas, pozdrawiam 😉
14 lipca 2008 at 20:51ogolnie to tak:
kultura hip-hopowa czyli graffiti, breakdance no i oczywiscie rap, jaram sie tym troche ale nie wykazuje w zadna strone talentu ;p muzyka towarzyszy mi caly dzien, nawet jak ide po bulki na dol do sklepu to z mp3 ;p lubie wypady na imprezy tego typu, w najblizszym czasie zawitam pewnie w Gliwicach na RapFest ;p jakos pod koniec sierpnia ma byc ;p
ze sportu bardzo lubie koszykowke, gram srednio bo srednio ale bardzo lubie :d na pozycji rozgrywajacego :d a tak konkretniej to uliczna odmiana bo gra w klubie srednio mnie jara
lubie pograc czasami w pokera ale to raczej nieregularnie
tzw. sporty elektroniczne, kiedys jak bylem gnojem to mi to zajmowalo duzo czasu, jak troche podroslem to wolalem wyjsc na impreze ale nadal jak mi sie nudzi wieczorami to pykniemy z chlopakami jakis meczyk w necie ;p w sumie to costam nawet osiagnalem, mistrzostwa polski, reprezentacja takie sprawy, troche hajsu na tym zarobilem ale w sumie szkoda czasu na przesiadywanie przed kompem dlatego od dawna juz tylko jak mi sie nudzi wieczorem w tygodniu przysiade, wbije na team speak pogadac z ziomkami i pykniemy dobry meczyk ;p
no a w weekendowe wieczory szeroko rozumiane kontakty towarzyskie :d to moje ulubione zajecie ;p
14 lipca 2008 at 21:01miszczu.
Swietnie ze to napisales… przypomnialo mi sie ze kiedys bawilem sie w breakdance i grafitti ale to juz jako gowniarz. Co do kobiet i kontaktow towarzyskich … o tym nie chcialem wspominac bo to czasami wiecej niz hobby 😆
mp3 ostatnio mi brakuje do biegania ale ja juz cos z tym zrobie 😛
A gra w kosza, tak samo jak w pilke … inaczej jara w klubie inaczej na ulicy z dzieciakami gdzie rysujesz bramki kreda na scianach albo za slupki sluza Ci zwykle kamienie. Cudowne wspomnienia 😉
17 lipca 2008 at 16:36a no i jeszcze przy okazji gamingu pojawila sie zajawka na obrobke video ;p glownie w tematyce gier narazie ale ostatnio dostalem propozycje od znajomych „artystow” zeby im zmontowac teledysk, zobaczymy co z tego wyniknie ;p
a narazie jakies tam 2 produkcje, powstale jakos ponad rok temu, moje skillsy w editingu sporo wzrosly od tego czasu ;p
[usunięto_link] (poczatek moze sie dluzyc ;p)
[usunięto_link] (tutaj z kolei intro mi sie podoba ;p)jakosc sporo ucierpiala bo to youtube no ale trudno ;p
17 lipca 2008 at 17:32Skoro stereotypowy mężczyzna interesuje sie motoryzajcą to stereotypowa kobieta chyba powinna interesowac się hmmm ciuchami i kosmetykami?? 😉
Jak spędzam wolny czas??
Zakupy,wypady pełne przygód z przyjaciółką,sesje zdjęciowe z polotem,plotki u cioteczki,buszowanie w internecie(w poszukiwaniu nie wiadomo czego),zimą snowboard of course,piwko tudzież inne wyborne trunki.Aaa ostatnio moim hobby stało się robienie prawa jady a życiowym celem wyjechanie z łuku. Nie mam żcislych zainteresowań,którym oddaję się bez reszty.Lubię poznawać nowe rzeczy,w zasadzie chce sprobować wszystkiego żeby nic mi nie umknęło.No powiedzmy,że poznawanie żwiata jest moim hobby 😉18 lipca 2008 at 06:42Moim celem było znalezienie swojej pasji, gdyż podziwiam ludzi z pasja, ale niestety ja jej wciąż nie mogę znaleźć. Troche gram w tenisa, troche paintballa, kiedyż grałam w siatkówke, uczyłam się grac na gitarze i pianinie ( ze słabym skutkiem). Jedynym moim stałym hobby jest podróżowaine. Ale wydaje mi się, że to akuart lubi każdy.
Jeżli chodzi o mojego faceta, to rzeczywiżcie intreesuje się On motoryzacją o czym ja nie mam zielonego pojęcia (Wiem tylko gdzie są jakie płyny, czego uczyli mnie na prawku):D Kiedyż było gorzej, natomiast teraz gdy wszystkie swoje sprawy uporządkował (bo nie jest to tylko jego hobby ale i zawód), ustawił się, to nie pożwięca temu jużtak dużo czasu jak kiedyż. Już prawie w ogóle nie pracuje, nie mówi o tym i dzięki bogu!:)
18 lipca 2008 at 10:26kolejnożc przypadkowa :
1.muzyka – różna :
od rocka lat 60tych(The Beatles , The Rollling Stones , The Who )
poprzez to hard rocka( Deep Purple , Led Zeppelin , Black Sabbath , Budgie ),
heavy metal ( AC/DC,Iron Maiden ,Judas Priest ,Motorhead ),
punk rock,( Sex Pistols , The Clash )
new wave,( Talking Heads )
pop music ( Aha,Alphaville , Sting, Phil Collins solo )
David Bowie jako odrębny styl muzyczny
Roxy Music jako odrębny styl muzyczny
reggae ( Bob Marley )
new romantic( Duran Duran , Soft Cell ,Depeche Mode tez tu zaliczam 😀 )
grunge( Alice In Chains, Soundgarden , pierwsze płyty Pearl Jam )
brit pop( Oasis,Blur, Pulp )
nowe brzmienia ( Morcheeba ,Gotan Project)
do wspólczesnego metalu ( Rammstein,Danzig)2.kino /filmy – głownie te lżejsze ( Monty Python , Bondy )
3.siłownia+ rower
4.koty ( żadne rasowe ❗ – typowe dachowce-podrzutki mam w domu)
5.piłka nożna – żadna chuliganka 😀 – po prostu lubię iżc na mecz poemocjonować się trochę i wyrzucić z siebie negatywne emocje
5.kiedyż – ogród
co do „typowego ” męskiego hobby ( motoryzacja ) – lubię samochody ale bez przesady : nie podnieca mnie to że „bryka ” ma mieć 5000000 KM i przyspiesza do setki w 2 sekundy 😉 ….
bardziej interesuje mnie to czy mnie stać na dane auto , czy sie dobrze i bezpiecznie będzie w nim jeździło i gdzie wlewa sie benzynę – resztę zostawiam serwisowi18 lipca 2008 at 13:01ja to sie wogole na furach nie znam – wazne zeby miala duze chromowane felgi i dobry sprzet grajacy bo wtedy mozna sie bujac ;p
19 lipca 2008 at 17:55moje hobby – zakupy 🙂
a tak na poważnie to nie mam za dużo czasu, ale gdy go mam, to film – uwielbiam ogladać filmy i o nich dyskutować. Gatunki > od horroru do bollywood 🙂On – fora okrętów wojennych, broń, wojsko, lotnictwo – prawdziwy pasjonat 🙂
20 lipca 2008 at 20:20On:
Motoryzacja, fotografia, gry komputerowe (z tym walczę, to jest destrukcyjne)Ja:
głównie ogród- uwielbiam przesadzać, rozsadzać, doglądać, grzebać w ziemi. Mimo że się specjalnie na ogrodnictwie nie znam, ale dużo czytam.ponadto:
internet, zakupy, trochę dom (ale nie zawsze), dichoostatnio moim hobby stała się nauka haah! nigdy bym nie pomyżlała, ale coż. życie sie zmienia. Kiedyż z przymusem podchodzilam do tego, a teraz szukam, grzebie po internecie w poszukiwaniu informacji wiedzy na interesujący mnie temat. dlatego tez wybieram się dalej na studia.
5 września 2008 at 00:09A u mnie to będzie tak:
FootBag (Granie zożką), Airsoft, RPG, Gry (Komputerowe i planszowe), Koszykówka, Siłownia – Zasadniczo wszystko po trochu
- AutorOdp.