- AutorOdp.
- 5 czerwca 2013 at 05:06
Czesc. Dawno mnie tu nie było, i muszę nadrobić zaległożci;) otóż tak: prawie 2 lata temu poznalam pewnego pana, pracowaliżmy razem przez 3-4 miesiace a potem ja zostałam przeniesiona do innego miejsca.on od początku mnie podrywal ale ze bylam wtedy z kimż to puszczałam to mimo uszu.chociaż facet mnie intrygowal.no ale ja poszłam gdzie indziej ,tak więc czasami go widywalam na moment ale to tak raz na 2-3 miesiace.w zeszłym roku on został przeniesiony do mojego działu 🙂 a w tym roku znowu zaczął za mna chodzic.no i tak 3 miesiace na razie, tylko ze: on mnie bardzo lubi i ja jego o czym sobie powiedzieliżmy, ale : spotykamy się tylko w pracy, gdzie wiadomo jak to w pracy, się ukrywamy, jak pracujemy tylko razem to jest super.a tak poza praca to ani smsa od niego ani nic, tylko zawsze mówi ze się nie może doczekac kiedy razem będziemy pracowac, .prawie zawsze znajdzie czas żeby mnie przytulić itp. Ale włażnie ten brak kontaktu poza praca.ja rozumiem ze też każdy ma swoje życie ale smsa chyba można napisać.no nie wiem już.może się niepotrzebnie czepiam i szukam problemow których nie ma.hm. Nie wiem, czy mam się go spytać czemu nie pisze czy co? Czy mam dac temu czas.
6 czerwca 2013 at 09:20[usunięto_link] wrote:
ja rozumiem ze też każdy ma swoje życie ale smsa chyba można napisać.
To czemu nie piszesz?
I nie zaczynaj zdania od „ja”. To nie język angielski, wystarczy „rozumiem” 😉
11 czerwca 2013 at 17:57Ja Ci radzę zrobić pierwszy krok. Sama napisz tego smsa, odezwij się, coż. Z dożwiadczenia wiem, że na taki „sygnał” od faceta można czekać i czekać.. Także weź sprawy w swoje ręce! Powodzenia 🙂
13 czerwca 2013 at 17:26Odezwalam się włażnie już i podzialało, jak na razie jest ok:)
25 listopada 2013 at 18:47To żwietnie:)
26 listopada 2013 at 13:42czasami warto zdecydować się na pierwszy krok i tym włażnie zachowaniem ożmielić faceta 😉
26 listopada 2013 at 14:47agniesia – czegoż tutaj nie zrozumiałam , on chce się spotykać z Tobą tylko w pracy, a poza nią już nie? To o co mu tak na prawdę chodzi? Trochę to jego zachowanie wydaje mi się dziwne.Czy na pewno znasz go dobrze? może on jest żonaty? albo ma już kogoż, a w pracy chce mieć kogoż do przytulania?
6 maja 2015 at 10:31No i jak wyszłaż z tej sytuacji?
11 lipca 2015 at 18:36Gdyby chciał Cię poderwać już dawno napisałby chociazby
- AutorOdp.