- AutorOdp.
- 15 lutego 2008 at 16:28
Zacznę od tych plusików:)
+ dla rozpoczynającego się weekendu
+ bo nie muszę jechać na zajęcia
+ piję pyszna herbatkę
+ zaraz obejrzę film
+ jutro mogę długo pospać
+ będę miała czas na małe przyjemnożci– moj chlopak jest chory i nie przyjedzie do mnie
– na dworze jest zimno
– nie ma słoneczka
– dłuży mi sie ta zima20 marca 2008 at 21:00+ MÓJ MIś WRÓCIŁ
+ cały dzień z moim M
+ zero zamuły zero szkoły cały dzień przy tym KIMś cudownym 🙂
+ kolejne gramy na wadze spadaja 😛
minusy??
– Miż sie źle poczułINNYCH NIE MA 🙂 same plusy jak dla mnie 🙂 cudowny dzień
26 marca 2008 at 07:43+ dobry seks wczoraj
+ biało za oknem
+ już sroda
+ oglądnę dziż Sex w wielkim mieżcie– głowa boli
– nie wyspałam się
– znów w tej głupiej pracyFajny pomysł z tym wyżalaniem się z plusami i minusami !!!!
26 marca 2008 at 08:44+ jestem chora (leże sobie i leniuchuje w ciepłym łóżeczko)
– jestem chora (ból głowy, gardła, zatoki… no po prostu angina ;/)+jest żliczna pogoda
-nie mogę nigdzie wyjżć 🙁no i co najważniejsze 🙂
+jeszcze tylko kilka dni do moich urodzinek ^^26 marca 2008 at 14:15– za dużo jedzenia
– Miż wyjechał 🙁+ NIE MA tym razem plusów niestety :(:(
1 kwietnia 2008 at 13:37+ słoneczko żlicznie grzeje
– nie widzialam dzis mojego facecika
– mam bałagan w pokoju
– duzo na głowie (nauka)
– nic mi sie nie chce14 kwietnia 2008 at 22:47+poznalam kogos kto sprawia, ze znow sie usmiecham
+czuję się spełniona-mala sprzeczka z moim facetem
-nie mam czasu na jedzenie ani spanie:/1 października 2008 at 15:22Odżwieżamy temat?
…ale może niech zacznie ktoż inny, bo ja widzę dziż same minusy…
20 kwietnia 2009 at 15:30To moze jakies pozytywy dodam 😉
+ bo żwieci słońce
+ bo znowu mogłam wyzwolić swoja energie na treningu
+ bo jakiż nieznajomy przystojniak na przystanku odwzajemnił mój użmiech
+ bo odezwał się do mnie ktoż o kim myżlałam, że już dawno o mnie zapomniał
+ bo dawno nie stawałam na wadze, dziż weszłam i spotkała mnie miła niespodziankaTrzeba się cieszyć z małych rzeczy, a co tam 😀
16 maja 2012 at 17:48+wczorajszy mini m***żnyk się udał, popiłam dużo, dziż zero kaca, bo wzięłam 2kc w trakcie picia
+dostałam zaproszenie na osiemnastkę:)
+kupiłam sobie nową bluzeczkę-złamałam obcasa w moim ulubionym buciku:(
17 maja 2012 at 17:58+
prawdopodobnie czeka mnie publikacja, wiec jestem dumna, ze udalo mi sie napisac cos porządnego–
za oknem gra myslowitz (juwenalia krakow), ale bez rojka to juz nie to samo;)tesknie za moim facetem ktory pojechal na pare dni dorobic kase:(
jestem chora:(((( i dusi mnie wstretny kaszel
ojej, tylko jeden plus, a az trzy minusy, chyba jestem zrzędą 😛
17 maja 2012 at 20:27+ dostałam w końcu wypłatę, za marzec!
+ kupiłam sobie spódniczkę:)
+ odważyłam się zrobic coż szlaonego…
+ pije ulubione winko i jutro nie będzie mnie bolała głowa, bo włażnie mój M. poszedł do sklepu po druga butelkę i 2kc;);) mam nadzieję że kupi;)– miałam zrobić dużo, zrobiłam mniej
– zmarzłam bo nie ubrałam sie wystarczająco ciepło17 maja 2012 at 20:33to nie tylko Ty marzniesz:( mi strasznie zimno, siedzę opatulona kocem … może i ja jutro będę mieć jakiż romantyczny wieczór z Moim ukochanym, winkiem i 2kc… Bo jutro piątek, sobota wolna więc może jeszcze jakiż film się obejrzy.. więc jutrzejszy dzień widzę w samych + 🙂
17 maja 2012 at 20:35mój raczej będzie jutro na minusach;) bo bede sama, daleko i pewnie z katarem już…mam tylko nadzieje ze to 2kc podziałą (bo sumie jedno wino juz poszło) i jutro nie bede umierać:D
17 maja 2012 at 20:40tylko musisz pamiętać odpowiedniej ilożci, nie za dużo, nie za mało tych tabletek 2kc..;) ja kataru mam nadziję, że nie będę jutro mieć… ale i tak się dobry dzień szykuje wiec jeden taki mały minus nie popsuje mi humoru:]
- AutorOdp.