- AutorOdp.
- 26 lutego 2007 at 07:05
proponuje na takie bole nospe.
– bo jest praca a nie moge do niej pojsc
– moja nowa bielizna nie zostala „doceniona” przez meza
– bo szaro, ponuro i nic mi sie nie chce+ maz poszedl do pracy i komputer jest moj 🙂
+ juz mam kolejny odcinek greys anatomy 🙂26 lutego 2007 at 08:32Jak jeszcze No-Spy nie było na rynku to brałam Apap, później Pyralgin, teraz No-Spa to dla mnie nic, groch o żcianę 🙁
– zostaję w domu z bólu wczoraj opisanego, to bardzo duży „-” 🙁
+ w tym czasie obejrzę sobie American Psycho :>
26 lutego 2007 at 13:47+ zrobiłam pierwszy raz gołabki na obiad
+ mam wolne i moge odpoczac
+ mam czas zeby isc na zakupya – dzisiaj nie ma 🙂
26 lutego 2007 at 14:41+ dla porządków w szafie ( teraz każde ubranie ma własny wieszak, wczżniej na jednym upychałam po 10 rzeczy )
+ dla słonczka które dziż żwieciło
+ dla szybkiego dnia w szkole– dla samotnego siedzenia w domu..nie ma nikogo… :/
– dla siebie, znowu zjadłam talerz frytek..cholerny tłuszcz
– dla pracy maturalnej, której jeszcze nie napisałam :/26 lutego 2007 at 14:52+ ugotowałam obiadek,
+ wyprasowałam,– okropna pogoda: deszcz ze żniegiem,
– dzisiaj siedze w domu bo połówek pracuje,
– znowu nie znalazłam lokalu na biznes,26 lutego 2007 at 15:06xyz dlaczego nie pojdziesz do tej pracy??? kiedys rozmawiałysmy i z tego co pamietam to czułas sie strasznie samotna w domu. Wynajmij nianie dla dziecka, idz do ludzi, ZARYZYKUJ!! zawsze przeciez mozesz sie zwolnic:) w tym momencie nie masz nic do stracenia tylko mozesz zyskac.
„+” dla dnia – mimo ze duzo roboty było to mam dobry nastrój 😆
26 lutego 2007 at 21:25+ bo nie miałam dzisiaj niemieckiego
– minus bo musialam przez to czekac 3 godz na angielski
– bo nie potrzebnie wstalam rano i się przez to nie wyspałam
+ bo zrobilam sobie notatki z filozofii
+ bo mam kochaego chłopaka
+ i następny plus bo jak już wspominałam mam kochaaaaaaaaaaanego chłopaka he he 😆26 lutego 2007 at 23:46– bo dowiedziałam sie, ze prawdopodobnie święty Aleksy wogóle nie istniał
– Bo jechałam dziż w maksymalnie zatłoczonym autobusie
– zjadłam pizze
+ zjadłam pizze
+ nie musiałam robić obiadu27 lutego 2007 at 00:26Dotyczy poniedziałku!!! (jest już po północy)
+Stworzyłem kolejny tekst filozoficzny dla inteligentnych
+Tekst zapoczątkował dyskusję.
– Stworzyłem kolejny tekst filozoficzny dla inteligentnych.
– Tekst spowodował kłótnie (niegroźną)[usunięto_link]
27 lutego 2007 at 13:10Tużka mieszkam w malym miescie. wynajecie nianki to troszke ryzyko. moj maz jest policjantem i nie chcialambym zeby moje dziecko bylo narazone na niebezpieczenstwo.a teraz czytaj 🙂
+ bo moi rodzice powiedzieli ze pomoga przy opiece nad dzieckiem zebym szukala pracy
+ bo bylam juz na dwoch rozmowach
+ za super fajny sex wczoraj wieczorem– bo kurcze nie przyjeli mnie do pracy
– bo w czasie sexu nie wylaczylismy z mezem tv i lecace malpy nas rozsmieszaly 😳27 lutego 2007 at 13:20+ zaczełam nieco inaczej mysleć o przyszłożci
+ planujemy z partnerem sie zaręczyć
+ jest bardzo miło w naszym związku– niestety nadal nie mam pracy i juz nie wiem gdzie szukać…. trace nadzieje
– mam mieszane uczucia co do zareczyn…. boję się a sama impreza zaręczynowa mnie przeraża 😕27 lutego 2007 at 13:57– zaspałam do szkoły
+ zaspałam na pierwszy w-f-nudziłam się w szkole
+ miałam tylko 3 lekcje
– padał deszcz+/- zastanawiam się czy jechać w przyjeciółką tak 'o’ do wrocławia…
27 lutego 2007 at 22:10+ Piękny deszczowy dzień
– Przestał padać deszcz
27 lutego 2007 at 22:20+ bo po tygodniowej kwarantannie wkoncu wyszłam z domu 😀
+ bo nie zachłysnęłam sie żwieżym powietrzem 😉
+ bo pocieszałam kogoż,kogo jakież trzy miesiące temu wysadziłabym n****ętnioej w powietrze 😉
+ bo zainteresowano się wkońcu moim samopoczuciem(lepiej późno niż wcale 😉 )
+ bo żmiałam się dziż tak,jak dawno się już nie smiałam 😆– bo padał deszcz 🙁
– bo chyba jednak za bardzo staram się zagłuszyc złamane serce… 😥27 lutego 2007 at 23:16mia1980 gratuluje:) i podziwiam a dlaczego?? bo:
„-” zaczelam myslec dzis o slubie – i sie przeraziłam …
„-” myslałam dzis o dzieciach – i sie przeraziłam….
„-” patrzyłam dzis na mojego ukochango i nie widze w nimmateriału na męza i ojca … moze mi przejdzie….
a teraz do xyz
„+” za dzien w pracy, tyle ciekawych osob i spraw, super
„+” dla dzisiejszej PIERWSZEJ wypłaty o wiele wiekszej niz sie spodziewałam 😆 😆 😆
„+” dla zakupów za swoje własne pieniązki 😆 😆 😆 😆 - AutorOdp.