- AutorOdp.
- 22 grudnia 2005 at 22:40
Zyczę wszystkim wytrwałożci, częstego tu zaglądania, miłożci i radożci. Niech ten Nowy Rok będzie dla nas wszystkich pomyżlny i dobry.
Pozdrowienia22 grudnia 2005 at 23:12A ja zrobiłam dla Was cos specjalnego 😀
[usunięto_link]26 grudnia 2005 at 22:20O to czarna mamba to Iza:)
No to postarałaż się nam koleżanko:)) dziękujemy, dziękujemy.1 stycznia 2006 at 16:51Dawno mnie nie bylo;( Zrobilam sobie dluzsza przerwę od komuterka i pracy:)
Z Nowym Rokiem z nowymi siłami wracam:) życzę szczężcia wszystkim2 stycznia 2006 at 13:47Figa Figa zaniedbujesz nas…..
26 października 2006 at 16:11święta…
Nie cierpię przygotowań. Ten cały szał na prezenty, kolejki w supermarketach (ludzie kupują przecież jak na wojnę). N****ętniej to przez całe swiąteczne przygotowania nie wychodziłabym spod kołdry, a wstałabym jedynie na Wigilię spędzoną wżród najbliższych 🙂26 października 2006 at 21:20Ale to troche za wczesnie na reaktywację tego tematu…jeszcze listopad przed nami!
29 października 2006 at 10:33A ja dziż myżlałam o żwiątecznych prezentach 🙂
Mama dostanie cień do powiek
Tato dostanie płytę Tu es Petrus
Brat dostanie podusię, albo bokserki 🙂
Babcia i dziadzio dostaną coż ładnego do kuchni
Ciocia i wujek żliczny album (bo oni kochają zdjęcia)
Kuzynka dostanie bluzke, albo zabawkę
A uKochany dostanie coż wyjątkowego, żlicznego tylko jeszcze nie wiem co i buziaka 🙂Mam nadzieję, że mi sie uda zrealizować te plany.
A Wam, jak narazie miłych przygotowań życzę… 🙂
27 listopada 2006 at 22:53Dla niektórych nigdy nie jest za wczesnie, wystarczy pójżć do jakiegoż sklepu 😛 Tylko żnieg by sie jeszcze przydał
29 listopada 2006 at 09:45A propos zakupów fajny sklep z propozycjami na prezenty dla Pań xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
P.P. Ja wysłałam męża aby z niego wybrał coż dla mnie 😉
adresy www podajemy na prv
Fi30 listopada 2006 at 10:02po co kupowac prezenty jak mozna je wygrac:P xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
konkursy 🙂 serdecznie polecamModyfikacja
FI1 grudnia 2006 at 00:06Ech. konkursy… Trezba sporo szczężcia, nie każdemu się trafi :/
1 grudnia 2006 at 17:20a ja lubie swieta bozego narodzenia i lubie caly ten przepych swiateczny 😆
- AutorOdp.