- AutorOdp.
- 27 czerwca 2009 at 11:19
Ty jesteż walnieta 😆 😆 😆 😆
napisalas w INNYM TEMACIE ze masz pod buistem 60. nie trzeba byc specjalista, by ZAPYTAC, a nie WMAWIAC, o to, czy to przy padkiem nie jest dziwne. TYLE.
i nie rob wielkiego bum.pozdrawiam 😆
Ps, choćbyż się nie wiem jak gimnastykowała z tekstami nie sprowokujesz mnie to wyciągania Twoich tekstów sprzed roku w celu „obrony”, ani tym bardziej ODKRĘCANIA twoich glupawych oskarżeń. Po prostu nie chce mi sie w to bawić.
27 czerwca 2009 at 11:27[usunięto_link] wrote:
Ty jesteż walnieta 😆 😆 😆 😆
napisalas w INNYM TEMACIE ze masz pod buistem 60. nie trzeba byc specjalista, by ZAPYTAC, a nie WMAWIAC, o to, czy to przy padkiem nie jest dziwne. TYLE.
i nie rob wielkiego bum.pozdrawiam 😆
Ps, choćbyż się nie wiem jak gimnastykowała z tekstami nie sprowokujesz mnie to wyciągania Twoich tekstów sprzed roku w celu „obrony”, ani tym bardziej ODKRĘCANIA twoich glupawych oskarżeń. Po prostu nie chce mi sie w to bawić.
to, ze napisalas cos w innym temacie, nie zwalnia cie z odpowiedzialnosci za te slowa.
27 czerwca 2009 at 11:33[usunięto_link] wrote:
Ps, choćbyż się nie wiem jak gimnastykowała z tekstami nie sprowokujesz mnie (…) ani tym bardziej ODKRĘCANIA twoich glupawych oskarżeń. Po prostu nie chce mi sie w to bawić.
27 czerwca 2009 at 13:38A mi do idealnej talii brakuje 1 cm. Mój rozmiar to 61 na chwilę obecną.
27 czerwca 2009 at 13:48Idealnej wg. kogo?
Ile masz wzrostu?27 czerwca 2009 at 13:49[usunięto_link] wrote:
Idealnej wg. kogo?
Ile masz wzrostu?tu nie chodzi o wzrost, ale o proporcje.
27 czerwca 2009 at 13:50no do proporcji chyba liczy sie tez wzrost. Bo obw. Jozi pod biustem juz znamy- 64 :] To pytam jaka jest wysoka, moim zdaniem to ma znaczenie.
27 czerwca 2009 at 13:52[usunięto_link] wrote:
no do proporcji chyba liczy sie tez wzrost. Bo obw. Jozi pod biustem juz znamy- 64 :] To pytam jaka jest wysoka, moim zdaniem to ma znaczenie.
jakie?
poza tym…liczy sie chyba jednak obwod w biuscie, a nie po biustem 😆
27 czerwca 2009 at 13:55obwód biustu to raz, pod biustem- dwa :]
27 czerwca 2009 at 13:56[usunięto_link] wrote:
obwód biustu to raz, pod biustem- dwa :]
a pozniej jeszcze trzy i cztery 😆
moze umiesz az do 10?
27 czerwca 2009 at 13:58To miało być złożliwe? Nie było.
Trzy i cztery w pomiarze klatki piersiowej nie występuje, natomiast jeden i dwa już tak 😆
Gdyby było, jak mówisz, Twoje 60f oznaczałoby, że Twój biust ma obw. 60 i jesteż płaska jak decha :]
27 czerwca 2009 at 14:02[usunięto_link] wrote:
To miało być złożliwe? Nie było.
Trzy i cztery w pomiarze klatki piersiowej nie występuje, natomiast jeden i dwa już tak 😆
Gdyby było, jak mówisz, Twoje 60f oznaczałoby, że Twój biust ma obw. 60 i jesteż płaska jak decha :]
😯
rece opadaja, do prawdy.
27 czerwca 2009 at 14:05😆 😆
doprawdy jak już 😉
siejesz pogrom!27 czerwca 2009 at 14:11[usunięto_link] wrote:
😆 😆
doprawdy jak już 😉
siejesz pogrom!dziewczyno…to, co wypisujesz nie ma ladu i skladu.
wycieczki osobiste, na ktore sobie pozwalasz, twoje wnioski „to by znaczylo…” ….to jest po prostu straszny belkot.
tu nie chodzi o sianie pogromu, ale o pewne standardy intelektualne.
27 czerwca 2009 at 14:13wiec nie rób proszę więcej błędów 🙂 bo razisz.
po twojej wypowiedzi wnioskuje, że nie bardzo zrozumiałaż co miał na celu mój post. bo to co odpisałaż nie ma rąk ani nóg :]
- AutorOdp.