• Autor
    Odp.
  • Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

takie pytanie zadalam bo jestem ciekawa ile Wy macie oczywiscie jezeli bedziecie chciały odpowiedziec ogladałam własnie mis polski i tak mnie naszlo

podziwiam kobiety ktore maja 60 cm:PP
    ja osobiscie nie mam takiego łaskiego brzucha ale pracuje nad tym ostro zeby byc pierwsza przyznaje sie bez bicia ze mam 67:/:/:/ jak dla mnie to duuzo ale pracuje nad tym aby miec mniejszy naprawde

jezeli nie chcecie to nie dpowiadajcie mnie po prostu ciekawi czy wieksoc kobiet tak ma

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja mam w pasie 63/64 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

dokladnie 58 cm.

wiem, bo niedawno szylam sobie sukienke i mnie dokladnie zmierzono.
    inaczej pewnie bym nie wiedziala, bo malo mnie to obchodzi. nie pracuje nad tym zupelnie.

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

jejku pervatii suuper pewnie masz taki chudziutki brzuszek jejku jak ja bym taki chciała miec płaski brzuszek masz to o 10 centymetrów mniej ode mnie bede nad tym pracowała aby miec taki:PP ale pewnie mi sie nie uda ale chce miec 60:D:PP

parvati
    Member
    • Guru

ladna sylwetka nie zalezy przeciez od obwodu talii, ale od proporcji:)))

eta
    Member
    • Maniak

no ja nie wiem czy to ładnie wygląda jak sie ma mało w pasie a dużo w biodrach ;/

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

No pieknie jestem najgrubsza 😀 79 😯 😳
    Ale gruba raczej nie jestem. Jestem dożc wysoka i mam proporcjonalna sylwetkę. Więc to może jeszcze nie tragedia…

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

heh… ja normalnie mam 59, ale jak mam okres (tak jak teraz… wrrrr 👿 ) to mi troszke brzuszek wysadza… ale biust w sumie też 😉 nie ma tego złego…

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

no ja nie wiem czy to ładnie wygląda jak sie ma mało w pasie a dużo w biodrach ;/

ladnie wyglada, gdy roznica miedzy talia a biodrami wynosi kolo 30 cm:)

milaasia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 9
    • Bywalec

A ja mam 60 cm w pasie 85 w biużcie i 87 w biodrach wzrost 170 cm…i powiem wam wszystkim, że wcale nie jest tak suuper być chudym. Ciągle tylko słyszysz: „ale ty chuda jesteż!…może jesteż na coż chora, przebadaj się” itp. Znowu na grubszych gadają: ” ale ci tłuszcz bokami wypływa, powinnaż schudnąć” Wniosek z tego, że tak źle i tak nie dobrze. Każdy ma inną urodę, ale każda potwora znajdzie swojego amatora. Mój mąż tez jest szczupłym facetem i nasze dziecko również a nasz lekarz skwitował to tak: „jedno z armenii, drugie z etiopii, to jakie ma być dziecko?? 😀

eta
    Member
    • Maniak

no to dożć dużo… ale to kwesta gustu 😛

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ile w pasie?… za duzo 😉 no ale i tak liczy sie całokształt 😉

eta
    Member
    • Maniak

ups.. chodziło mi o wypowiedz parvati

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

poszłam do kuchni i się zmierzyłam 🙁 74 cm w pasie, biodra to prawie 90 jezusicku ale ja przytyłam 😥

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

ups.. chodziło mi o wypowiedz parvati

wtedy stosunek talia:biodra wynosi 0,7, a badaniaq antropologiczne pokazuja, ze w wiekszosci kultur swiata to jest podstawa jesli chodzi o kobiecy wyglad (gwarancja dobrych genow).

taka ciekawostka:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ile macie w pasie?"

Przewiń na górę