- AutorOdp.
- 27 czerwca 2009 at 14:17
[usunięto_link] wrote:
wiec nie rób proszę więcej błędów 🙂 bo razisz.
po twojej wypowiedzi wnioskuje, że nie bardzo zrozumiałaż co miał na celu mój post. bo to co odpisałaż nie ma rąk ani nóg :]
😯 😆
to, ze ty zarzucasz mi „razace bledy ortograficzne” jest co najmniej absurdalne.
to, ze dlugo cie nie bylo, nie oznacza, ze nikt nie pamieta, kim jestes.
27 czerwca 2009 at 14:20A kim jestem? 😆 😆 😆
Zaraz swoją mantrę przepiszesz sprzed roku? Ta co…. i ta co…. ble ble ble.
Jeżli ktoż mnie pamięta, to dobrze, miło mi. A Ty skończ, bo z tego co widzę, jedni się rozwijają, inni przeżywają regres.. intelektualny :]
Nie odpisuje więcej na Twoje prowokacje, masz rację- jestem starsza o rok i mam ważniejsze sprawy na głowie, może za kolejny rok Ty to zauważysz i też sobie odpużcisz. Milego dnia w tym temacie :ok:
27 czerwca 2009 at 14:23i przez ten rok nauczylas sie ortografii (gratuluje 😆 ), skonczylas z tekstami antysemickimi, homofobia oraz wyzywaniem ludzi od niezaspokojonych dziewic oraz od bekartow?
coz za ewolucja 😆
27 czerwca 2009 at 14:27Polecam Niezależną Gazetę Polską – tam poczytasz o PŁYTKIM nazywaniu każdego stwierdzenia, które nie PROMUJE homoseksualizmu jako HOMOFOBIĘ.
ja homofobem nie jestem, ale homoseksualizmu nie PROMUJĘ.
27 czerwca 2009 at 14:28[usunięto_link] wrote:
i przez ten rok nauczylas sie ortografii (gratuluje 😆 ),
widzisz?? da się 😆 😆 też polecam się podszkolić, bo straszne błędy walisz ostatnio 😆
27 czerwca 2009 at 14:29[usunięto_link] wrote:
Nie odpisuje więcej na Twoje prowokacje, masz rację- jestem starsza o rok i mam ważniejsze sprawy na głowie, może za kolejny rok Ty to zauważysz i też sobie odpużcisz
27 czerwca 2009 at 14:31[usunięto_link] wrote:
i przez ten rok nauczylas sie ortografii (gratuluje 😆 ), skonczylas z tekstami antysemickimi, homofobia oraz wyzywaniem ludzi od niezaspokojonych dziewic oraz od bekartow?
coz za ewolucja 😆
27 czerwca 2009 at 15:21wg kogo assha?
Ten tekst miał byc chyba złożliwy co? 😉 No bo jak ja miałam czelnożć sobie pomyżleć, ze jest jeden idealny rozmiar. Pewnie, ze dla każdego ideał znaczy co innego. Alep rzyjmuje się, ze może t obyć 90x60x90.
Podobnie jak w talii, w biużcie też nie mam za wiele cm 😆 A wzrost 170, ale to naprawdę nie ma znaczenia. No chyba, że mowimy o 2 metrowej lasce.Wtedy z talia 60 wygladalaby jak tyczka.
27 czerwca 2009 at 15:24Nie, nie miał być złożliwy, naprawdę byłam ciekawa, czy jest jakiż wyznacznik miarowy idealnożci 😆
A poważnie, wiem, że to kwestia proporcji, tyle, że taka mała talia na ogól kojarzy mi się z kobietą bardzo drobniutką, dlatego zapytałam o Twój wzrost.
28 czerwca 2009 at 10:22no do drobniutkich raczej nie należę, wprost przeciwnie
29 czerwca 2009 at 11:47Ja mam w pasie … odpowiednio 😀
- AutorOdp.