• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

wiec nie rób proszę więcej błędów 🙂 bo razisz.

po twojej wypowiedzi wnioskuje, że nie bardzo zrozumiałaż co miał na celu mój post. bo to co odpisałaż nie ma rąk ani nóg :]

😯 😆

to, ze ty zarzucasz mi „razace bledy ortograficzne” jest co najmniej absurdalne.

to, ze dlugo cie nie bylo, nie oznacza, ze nikt nie pamieta, kim jestes.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

A kim jestem? 😆 😆 😆

Zaraz swoją mantrę przepiszesz sprzed roku? Ta co…. i ta co…. ble ble ble.

Jeżli ktoż mnie pamięta, to dobrze, miło mi. A Ty skończ, bo z tego co widzę, jedni się rozwijają, inni przeżywają regres.. intelektualny :]

Nie odpisuje więcej na Twoje prowokacje, masz rację- jestem starsza o rok i mam ważniejsze sprawy na głowie, może za kolejny rok Ty to zauważysz i też sobie odpużcisz. Milego dnia w tym temacie :ok:

parvati
    Member
    • Guru

i przez ten rok nauczylas sie ortografii (gratuluje 😆 ), skonczylas z tekstami antysemickimi, homofobia oraz wyzywaniem ludzi od niezaspokojonych dziewic oraz od bekartow?

coz za ewolucja 😆

Assha
    Member
    • Maniak

Polecam Niezależną Gazetę Polską – tam poczytasz o PŁYTKIM nazywaniu każdego stwierdzenia, które nie PROMUJE homoseksualizmu jako HOMOFOBIĘ.

ja homofobem nie jestem, ale homoseksualizmu nie PROMUJĘ.

Assha
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

i przez ten rok nauczylas sie ortografii (gratuluje 😆 ),

widzisz?? da się 😆 😆 też polecam się podszkolić, bo straszne błędy walisz ostatnio 😆

Assha
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Nie odpisuje więcej na Twoje prowokacje, masz rację- jestem starsza o rok i mam ważniejsze sprawy na głowie, może za kolejny rok Ty to zauważysz i też sobie odpużcisz

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

i przez ten rok nauczylas sie ortografii (gratuluje 😆 ), skonczylas z tekstami antysemickimi, homofobia oraz wyzywaniem ludzi od niezaspokojonych dziewic oraz od bekartow?

coz za ewolucja 😆

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

wg kogo assha?

Ten tekst miał byc chyba złożliwy co? 😉 No bo jak ja miałam czelnożć sobie pomyżleć, ze jest jeden idealny rozmiar. Pewnie, ze dla każdego ideał znaczy co innego. Alep rzyjmuje się, ze może t obyć 90x60x90.

Podobnie jak w talii, w biużcie też nie mam za wiele cm 😆 A wzrost 170, ale to naprawdę nie ma znaczenia. No chyba, że mowimy o 2 metrowej lasce.Wtedy z talia 60 wygladalaby jak tyczka.

Assha
    Member
    • Maniak

Nie, nie miał być złożliwy, naprawdę byłam ciekawa, czy jest jakiż wyznacznik miarowy idealnożci 😆

A poważnie, wiem, że to kwestia proporcji, tyle, że taka mała talia na ogól kojarzy mi się z kobietą bardzo drobniutką, dlatego zapytałam o Twój wzrost.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

no do drobniutkich raczej nie należę, wprost przeciwnie

kingston
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Ja mam w pasie … odpowiednio 😀