• Autor
    Odp.
  • mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

chodzi mi o to ze jednym Jest trudno schudnac a Tobie to latwo przyszlo, ale fajnie ze mozesz pracowac i studjowac mi moje studia niestety na to nie pozwalaja, jak nie bede miala obecnosci wszytskich to nie dadza mi zaliczenia, wiec sie zastanawiam jak Ty mozesz to pogodzic osobiscie chcialabym gdzies teraz pojsc do pracy ale nie moge, a moze po prostu nie wiem sama jak to pogodzic …

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@mrówka wrote:

chodzi mi o to ze jednym Jest trudno schudnac a Tobie to latwo przyszlo, ale fajnie ze mozesz pracowac i studjowac mi moje studia niestety na to nie pozwalaja, jak nie bede miala obecnosci wszytskich to nie dadza mi zaliczenia, wiec sie zastanawiam jak Ty mozesz to pogodzic osobiscie chcialabym gdzies teraz pojsc do pracy ale nie moge, a moze po prostu nie wiem sama jak to pogodzic …

ja nie mam zadnych niueobecnosci.

„latwo mi przyszlo”?
    tak…super latwo.
    wlasnie bede jesc drugi normalny obied w tym tygodniu. dlaczego? bo nie mialam na to zupelnie czasu.
    bardzo to dlamnie latwe.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

nie rozumiesz kontekstu w jakim pisze ze latwo przyszlo, chodzi o to ze Ty nie mialas czasu i schudlas inne musza sie powtrzymywac od jedzenia i to trudne

parvati
    Member
    • Guru

@mrówka wrote:

nie rozumiesz kontekstu w jakim pisze ze latwo przyszlo, chodzi o to ze Ty nie mialas czasu i schudlas inne musza sie powtrzymywac od jedzenia i to trudne

to ty niezawiele rozumiesz…

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Nie wiem ile mam w pasie, noszę rozmiar 36 i jakoż się niczym nie przejmuję. Jem, gdy jestem głodna. Na zajęcia noszę kanapki, soczki, od czasu do czasu coż sobie kupię. Za słodyczami nie przepadam, no i tyle. 🙂

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

tak czytam i czytam i…. nie wierzę, że wiekszożc kobiet, które sie tutaj wypowiały uważa wymiary w pasie w granicach 6570 to dużo. Litożci !!!!
    Czyżby większożć chciałaby być chudymi szkapami ??
    Wg mnie tyle cm w pasie to nic nienormalnego. Tym bardzie kieruje moje wywody do wysokich kobiet.
    To samo dotyczy bioder. Przeciez nie od dziż wiadomo, że lepsza kobieta z zarysowanymi biodrami (a tu niestety musi byc troche centymetrów) niż tzw. grubo ciosana, czyli o figurze chłopczycy. Ja tam nie wiem skad tyle z Was tak obcesyjnie dąży do perfekcyjnych wymiarów.
    Ja mam w pasie 65 cm, w biodrach 92, w buiżcie 87, mam 172 cm wzrostu.
    I dobrze mi z tym 🙂
    Życzę większej samoakceptacji.

Lady Jo
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja mam 75 cm

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Nie wiem dokładnie, ile to jest w moim przypadku (aż się boję sprawdzać ;)), a w sumie od dawna nie mierzę), ale wiem, że gdzież mniej więcej do 80 cm to jest talia w porządku. Powyżej tego już zdrowotnie może być to szkodliwe – jak się ma dużo w pasie, to istnieje ryzyko chorób serca i innych.

PS 80 (chyba tyle) to miara dla kobiet, mężczyźni mają chyba 100 cm.

Agadka69
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

69 w pasie 89 biodra

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

wlasnie bede jesc drugi normalny obied w tym tygodniu. dlaczego? bo nie mialam na to zupelnie czasu.

Może nie powinnam sugerować, ale może zamiast tyle na forum siedzieć, zjedz sobie jeszcze jeden, normalny obiad 😉

W pasie mam 66.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Może nie powinnam sugerować, ale może zamiast tyle na forum siedzieć, zjedz sobie jeszcze jeden, normalny obiad 😉

W pasie mam 66.

nie ma to jak odwolywac sie do postow z przed ponad roku.

tak, masz racje: niczego nie sugeruj. pobaw sie lepiej szklana fujara. bo nic nie zmadrzalas, wydmuszko.

Assha
    Member
    • Maniak

Luz, powinnam tej post napisać rok temu, masz rację. Widzę, że na na szczężcie ty zmądrzałaż. Ufff…

🙄

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Luz, powinnam tej post napisać rok temu, masz rację. Widzę, że na na szczężcie ty zmądrzałaż. Ufff…

🙄

w ogole nie powinnas go pisac.

wiesz czemu?

bo wmawianie ludziom, ktorych sie na oczy nie widzialo, powaznej choroby psychicznej, swiadczy nie tylko o tym, ze jestes zle wychowana, ale takze o tym, ze jestes glupia.

Assha
    Member
    • Maniak

Ja Ci wmawiam poważną chorobę psychiczną ???? 😯 😯

wow, zaskoczyłaż mnie. a myslalam, ze juz mnie nie zaskoczysz nigdy. no coz.

Jesli przypadkiem „uderzyłam w stół”…. (o czym nie wiem) to bardzo przepraszam.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Ja Ci wmawiam poważną chorobę psychiczną ???? 😯 😯

wow, zaskoczyłaż mnie. a myslalam, ze juz mnie nie zaskoczysz nigdy. no coz.

Jesli przypadkiem „uderzyłam w stół”…. (o czym nie wiem) to bardzo przepraszam.

tekst „to juz anoreksja” jest oczywiswcie tym samym, co teksty o bekartach, zydach czy homoseksualistach-cos sie pierdnie a pozniej sie tego wypiera 😆

a teraz jeszcze „uderzylas w stol”…

kretynko, ty mnie tu nie przepraszaj. ty po prostu zacznij wazyc slowa.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ile macie w pasie?"

Przewiń na górę