Ile powinnam schudnąć?

• Autor
    Odp.
  • xDomax
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Mam 163 cm wzrostu i waże 66 kg. Ogólnie podobam się sobie ale chce mieć wage w normie. Ile powinnam schudnąć? 😉

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

Twoje bmi wynosi 24.84, czyli to oznacza, że masz wagę w normie.

Ale skoro się sobie podobasz, to po co się odchudzać?

Der-med
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 131
    • Zapaleniec

To zalezy jak wyglądasz. typowe odchudzanie nie jest konieczne w twoim przypadku – po co skor sie sobie podobasz, a twoja waga jest w normie. Możesz jedynie wysmuklić ciało – by mięsnie brzucha były mocniejsze, a sylwetka bardziej zmysłowa;) Tu pomoga proste, codzienne ćwiczenia lub pływanie;) A tak wogóle – ciesz sie swoim ciałem. jesteż piękną, zdrową dziewczyną

Alveolus
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

To żwietnie, że się sobie podobasz 😀 tylko w takim razie skąd to pytanie o wagę? Podpinam się pod wypowiedzi innych- jeżli chcesz, to popracuj troszkę nad miężniami i tyle 🙂 Powodzenia! 😀

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja niby też mam w normie wagę..ale z powodu wzrostu niestety wyglądam na grubsza..:( wzrost… na to już żaden żrodek nie pomoże! chyba nie w tej kolejce stałam:P

Aleksandra44
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

nie ma sensu się odchudzać jeżli nie masz nadwagi się sobie podobasz:)

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

tak 🙂 wiesz jak założysz szpilki uwierz od razu Jeszce bardziej poczujesz sie pewniej i kobieco! i masz gwarantowany użmiech:)

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Zależy od budowy kożćca, ilożci tkanki tłuszczowej względem miężniowej.BMI niewiele mówi ,a przy wysokim poziomie suchej masy wręcz fałszuje wyniki.

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Najważniejsze, że podobasz się sobie! Jeżli jednak chcesz zrzucić parę kg, proponuję po prostu odżywiać się systematycznie, jeżć zdrowo, uprawiać jakiż sport. Taki zdrowy tryb życia sam spowoduje, że utracisz zbędne kg. Nie ma sensu w Twoim przypadku stosować specjalnej diety. [usunięto_link]

anhelika89
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Wszystko jest o ciebie ok 🙂 W sumie nawet gdybys wazyla 80 kg i byla z siebie zadowolona to tez by bylo dobrze 😀 Najwazniejsze jest twoje samopoczucie 🙂

*****************!

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Wszystko jest o ciebie ok 🙂 W sumie nawet gdybys wazyla 80 kg i byla z siebie zadowolona to tez by bylo dobrze 😀 Najwazniejsze jest twoje samopoczucie 🙂

Nie ,nie byłoby dobrze.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ile powinnam schudnąć?"

Przewiń na górę