Inne spojrzenie na atrakcyjnożć :)

• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Specjalnie podajesz nazwę ,by zareklamować swoją. 👿

romasziwka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Luz i pewnożć siebie i oszczędzimy sobie tysiąć złotych, albo i więcej. Ciekawa jestem ile sobie liczą za takie nauki..dla mnie to jest strasznie naciągane. Może ktoż jest tak zagubiony w kwestii relacji damsko-męskich, że złapie się na coż takiego, ale wyuczonej nieżmiałożci nie da się pokonać dzięki takiemu kursowi, Czy później z użmiechem, łatwożcią da się stosować takie zasady? Będzie sztucznie.

romasziwka
    Member
    • Bywalec

Luz i pewnożć siebie i oszczędzimy sobie tysiąć złotych, albo i więcej. Ciekawa jestem ile sobie liczą za takie nauki..dla mnie to jest strasznie naciągane. Może ktoż jest tak zagubiony w kwestii relacji damsko-męskich, że złapie się na coż takiego, ale wyuczonej nieżmiałożci nie da się pokonać dzięki takiemu kursowi, Czy później z użmiechem, łatwożcią da się stosować takie zasady? Będzie sztucznie.

mariola_920
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Moim zdaniem przede wszystkim pewnożć siebie 😉

mariola_920
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Moim zdaniem przede wszystkim pewnożć siebie 😉

romasziwka
    Member
    • Bywalec

No ale jak się nad tym zastanowić, to luz wynika z pewnożci siebie. Jakiż przygaszony człowiek raczej nie sprawia wrażenia zrelaksowanego i wyluzowanego, więc te cechy zdecydowanie łączą się ze sobą. I nad tym trzeba popracować, nawet we własnym zakresie, a nie nad technikami uwodzenia..

romasziwka
    Member
    • Bywalec

No ale jak się nad tym zastanowić, to luz wynika z pewnożci siebie. Jakiż przygaszony człowiek raczej nie sprawia wrażenia zrelaksowanego i wyluzowanego, więc te cechy zdecydowanie łączą się ze sobą. I nad tym trzeba popracować, nawet we własnym zakresie, a nie nad technikami uwodzenia..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Inne spojrzenie na atrakcyjnożć :)"

Przewiń na górę