- AutorOdp.
- 29 kwietnia 2010 at 08:58
Mój mężczyzna prowadzi bardzo intensywny tryb życia.
Praca,nauka,życie towarzyskie to wszystko odbija mu się na ,,twarzy”.
Słyszałam,że dla panów też są kosmetyki,które odżwieżają i wzmacniają skórę.Co o tym sądzicie?
Może znacie i sprawdziliżcie na sobie?29 kwietnia 2010 at 20:29[usunięto_link] wrote:
Praca,nauka,życie towarzyskie to wszystko odbija mu się na ,,twarzy”.zupełnie jak ja 🙄
[usunięto_link] wrote:
Słyszałam,że dla panów też są kosmetyki,które odżwieżają i wzmacniają skórę.Co o tym sądzicie?
Może znacie i sprawdziliżcie na sobie?włażnie! też chciałbym się dowiedzxieć, moje Drogie Panie! Są!? 👿
29 kwietnia 2010 at 21:40[usunięto_link]
😉np.:
[usunięto_link][usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
29 kwietnia 2010 at 21:41[usunięto_link] wrote:
Praca,nauka,życie towarzyskie to wszystko odbija mu się na ,,twarzy”.
Może znacie i sprawdziliżcie na sobie?O jakich skutkach mówisz?Multiwitaminy lub zestaw antyoksydantów powinien pomóc.
Jako ,że mam dostęp do kilku kosmetyków za darmo stwierdzam,że po codziennym smarowaniu się hugobosem przez 2miesące (około 500zł krem)nie zauważyłem różnicy poza lekkim ochłodzeniem przy nakładaniu,lipa.7 maja 2010 at 19:13Tak sobie to tłumacz.Mężczyźni nie są tak naiwni jak kobiety ;]
Ach te reklamy.Pewnie nawet by mnie nie ruszył 😆
8 maja 2010 at 03:47dobre są kosmetyki Loreala dla mężczyzn dostępne w każdej drogerii i nie takie drogie. krem od 30 – 50 zł. moim zdaniem to dobra seria na każdą kieszeń
8 maja 2010 at 12:35Olać kosmetki ,nigdy nie stosuję i jakoż skóra jak trzeba.Hugo Boss już pokazał klasę ,że do bani jest.
9 maja 2010 at 09:38A ja znalazłam coż takiego
[usunięto_link]
9 maja 2010 at 10:27Widziałam(ostatnio) w sklepie nawet promocję jeden kupujesz a drugi masz za pół ceny.
9 maja 2010 at 11:28Zwykłe namawianie na kupno.Po co komu drugi za pół ceny jak nie chce kupić nawet jednego 😆
10 maja 2010 at 12:04Moj chlopak uzywa kosmetykow z Loreala Hydra Energetic tzn.. uzywa to moze za duzo powiedziane. Sama mu kupilam to, bo nie moglam na niego patrzec jak mial wory pod oczami bo cala noc cos robil na komputerze, albo jak wygladal dzien po ostrej imprezie. 😉 Wiec jak go skrzycze to uzywa tego i to mu pomaga. Nie wiem czemu nie moze tego zrozumiec.
10 maja 2010 at 12:29Czyli co? Hugo Boss do ,,bani” a poza tym drogi.
Zostaje L’Oreal?10 maja 2010 at 15:18Emmm, jesli krem dla faceta kosztuje 500zl to nawet jesli bylby super to szkoda pieniedzy. Na ceneo sprawdzilam i za ta tyle pieniedzy masz ~17 pudeleczek Loreala.. Heh, czyli zapas na pare lat. 😀 Ale wiesz, za nazwe na produkcie sie placi, chociaz jak Kowal napisal, to zwykly krem.
10 maja 2010 at 15:28ja tam z kosmetykow to uzywam tylko mydla, zelu pod prysznic, szamponu i jakis dezodorantow, antyperspirantow itp. a no i woda po goleniu :D:D
i jakos jestem piekny i pachnacy!! 😉10 maja 2010 at 17:00[usunięto_link] wrote:
ja tam z kosmetykow to uzywam tylko mydla, zelu pod prysznic, szamponu i jakis dezodorantow, antyperspirantow itp. a no i woda po goleniu :D:D
i jakos jestem piekny i pachnacy!! 😉Dokładnie 😀
- AutorOdp.