- AutorOdp.
- 11 maja 2010 at 12:39
Jesli chodzi o zwykle bycie czystym to tak, oczywiscie, ze to starcza, ale zawsze mozna zadbac o kondycje skory czy paznokci. Tak samo jakis dobry szampon do wlosow, albo jakis krem pod oczy, zeby nie wygladac jak zombie z rana. Minimalizm nie zawsze jest najlepszy, czasem mozna miec troche wiecej rzeczy na polce w lazience 😉
11 maja 2010 at 13:48Jakbym stosował krem pod oczy to czułbym się jak baba,wolę się wyspać to nie będę miał worów.Z paznokciami to też nie wiem co mozna zrobić,obciąć i mieć czyste :D. Ja tam myję zwykłym mydłem i fryzjerka pytała co stosuje na włosy ,że mam takie zajebiste hehe.Choć szerzę nie zwracam na to uwagi i nie znam się ,mają być czyste i tyle 🙂
12 maja 2010 at 07:20[usunięto_link] wrote:
Emmm, jesli krem dla faceta kosztuje 500zl to nawet jesli bylby super to szkoda pieniedzy. Na ceneo sprawdzilam i za ta tyle pieniedzy masz ~17 pudeleczek Loreala.. Heh, czyli zapas na pare lat. 😀 Ale wiesz, za nazwe na produkcie sie placi, chociaz jak Kowal napisal, to zwykly krem.
Można w promocji kupić .Niech spróbuje.Nic nie traci 😀
12 maja 2010 at 07:25@Kowal wrote:
Jakbym stosował krem pod oczy to czułbym się jak baba,wolę się wyspać to nie będę miał worów.Z paznokciami to też nie wiem co mozna zrobić,obciąć i mieć czyste :D. Ja tam myję zwykłym mydłem i fryzjerka pytała co stosuje na włosy ,że mam takie zajebiste hehe.Choć szerzę nie zwracam na to uwagi i nie znam się ,mają być czyste i tyle 🙂
Chyba cały ,,pozytywnie zaje….ty jesteż 🙂
Urodzony w czepku.Cieszysz się,że nie masz problemów ze skórą,masz piękne włosy ..i słusznie,ale nie każdy tak ma. 🙂12 maja 2010 at 07:35[usunięto_link] wrote:
Moj chlopak uzywa kosmetykow z Loreala Hydra Energetic tzn.. uzywa to moze za duzo powiedziane. Sama mu kupilam to, bo nie moglam na niego patrzec jak mial wory pod oczami bo cala noc cos robil na komputerze, albo jak wygladal dzien po ostrej imprezie. 😉 Wiec jak go skrzycze to uzywa tego i to mu pomaga. Nie wiem czemu nie moze tego zrozumiec.
Kupiłaż ten z witaminą C pod oczy?.Może niech taki kupi Finestra kupi dla chłopaka.
12 maja 2010 at 08:56[usunięto_link] wrote:
Chyba cały ,,pozytywnie zaje….ty jesteż 🙂
Urodzony w czepku.Cieszysz się,że nie masz problemów ze skórą,masz piękne włosy ..i słusznie,ale nie każdy tak ma. 🙂Samo się nie zrobiło ,ciężko pracuję nad sobą.Czy nie miałem żadnych problemów hmm to nie wiem 😉
15 maja 2010 at 23:48nie wiem o czym gadacie, ale z pobieżnej analizy uważam, że pieprzycie…
po prostu nie wiecie, co to znaczy intensywny styl (czy tryb) życia…
na razie chyba trochę przesadzacie, moi Drodzy… 👿ostatnio naprawdę jestem w stresie i nie wiem czy kląć czy szukać jakiegoż alternatywnego wyjżcia… mimo przyjaznego współbycia przyjaciół – czasem tak się zdarza w pracy! więc radzę wstrzemięźliwożć w ocenach zanim się zacznie tak na dobre coż robić! 😈
jutro w Polsce jest niepewne wbrew spazmatycznie ekstatycznym obrazom PO w mediach! naprawdę… i ten kryzys żwiatowy… za dużo smrodu socjalistycznego… sami się zresztą przypatrzcie! :}}
PS. tyle braterskich miliardów dla Grecji… to Polsce niczego dobrego nie wróży
16 maja 2010 at 02:32[usunięto_link] wrote:
nie wiem o czym gadacie, ale z pobieżnej analizy uważam, że pieprzycie…
po prostu nie wiecie, co to znaczy intensywny styl (czy tryb) życia…
na razie chyba trochę przesadzacie, moi Drodzy… 👿Mylisz się młody wiem doskonale 😈
- AutorOdp.