Internet mobilny

• Autor
    Odp.
  • zielona.marysia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Przymierzamy się z mężem do kupna internetu mobilnego, raczej jest to potrzebne mu niz mnie. Choc pewnei sama będe korzystała.
    No i w zasadzie mamy do wyboru iPlusa, albo Orange Free. Ja się skłaniam ku temu ostatniemu, bo zwlaszcza początkowo rachunek jest o połowę nizszy, modem jest też tańszy (zamawiając online). Mąż naciska na pierwszy bo podobno trochę zasięg trochę lepszyc (choć i tak wiadomo, ze będize go głównie z niego w mieżcie korzystał).
    Czy korzystacie z któregoż?

lasica
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 34
    • Bywalec

ja z iplusa, generalnie nie mam zadnych problemow z nim, jak jest zasieg, jest internet 😉 mialem problem zeby polaczyc sie z jednego lapa (wina lapa, nie iplusa) zadzawonilam na infolinie, i gosc krok po kroku mi powiedzial co trzeba zrobic 😉

wyglada to troche jak reklama, ale tylko chcialam sie podzielic wiedza 😉

Jagusia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

jezeli o mnie chodzi to iPlus. zasieg bardzo ok. innych nie znam

Kwiatek
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Skusiłam sie na orange bo jednak fajnie płacić mniejsze rachunki i jeszcze dostawać kasę na telefon. Zamawiałam przez stronę bo tak dostałam w korzystnej cenie modem. Jak na razie tam gdzie byłam zasięg mam bez problemu.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Orange może i zasięg ma, jednak z predkożcią przesyłu różnie bywa. Natomiast chyba z mobilnego internetu najlepszą ofertę ma teraz iPlus 🙂 (chociaż sama mam orange 🙄 )

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Internet mobilny"

Przewiń na górę