- AutorOdp.
- 9 lutego 2007 at 15:08
Uzależnienie od internetu, od gg, itp to przykre bardzo.
Jest tyle innych dużo lepszych rzeczy 😉
Masz chłopaka ?12 lutego 2007 at 15:37Jasne, że jest ich cała masa. Żadna z nich nie wyklucza moich „uzależnień”. Zresztą to erowe gg bardzo mi się przydaje bo nie zawsze mogę być przy kompie, ale niemal non stop mogę być w kontakcie z moim chłopcem. Nie mówię, że te rzeczy mi przeszkadzają w normalnym życiu, wręcz przeciwnie 🙂
17 lipca 2007 at 19:13tez jestem troszke uzalezniona od gg 🙂 i dlatego zdecydowalam sie zamienic orange na ere(bo tylko w erze mozna tanio miec gg w komorce) i nie zaluje tego 🙂 pozniej jednak stwierdzilam ze strasznie duzo kasy trace na sms y do znajomych z orange wiec grzecznie poszlam do salonu orange i kupilam sobie u nich tel 🙄 teraz nosze 2 komorki ale nie narzekam bo od tego czasu sporo kasy sobie zaoszczedzilam 😀
18 lipca 2007 at 07:38jej, ja sie tam ciesze jak nikt mi tylka na gg nie zawraca, wole forum gdzie sama decyduje kiedy sie odezwe i pociagne dyskusje itd
18 lipca 2007 at 18:15nie chodzi o to,zeby ciagle siedziec na gg,tylko o wygode kontaktu z ta jedna wybrana osoba 🙂 a propos zaczepiania na gg mozna przeciez ustawic swoj status na niewidoczny i masz problem z glowy nikt nie zaczepia 😆
1 listopada 2007 at 20:04a wiecie coż na temat gg w plusie ? ile kosztuje itp . ?
2 listopada 2007 at 05:22w kazdej sieci mozna miec gg w komorce, roznica jest tylko w kosztach takich rozmow.w erze takie rozmowy sa bezplatne 🙂
3 listopada 2007 at 12:36u mnie w plusie też samo gg jest bezpłatne,ale jest napisane ,że trzeba płacić za przeglądanie transferu…niewiem tylko co to jest ten transfer i ile to kosztuje 🙂
może ktoż pomoże ?3 listopada 2007 at 14:20to zalezy od intensywnosci rozmowy 😆 ja placilam ok 4 zl za godzine rozmowy(placisz za odbierane i wysylane dane) 😕
3 listopada 2007 at 14:30uuu…to troszkę dużo…chyba nie skorzystam :/
dzieki za info 🙂3 listopada 2007 at 17:26w erze place 1 zl za tydzien,niezaleznie od tego ile godzin rozmawiam 😉
3 listopada 2007 at 17:51gadu-gadu możesz miec w telefonie 🙂
1 zł tygodniowo pfff ;p4 listopada 2007 at 13:13plus koszty jakiegoż transferu itd….
kupa kasy wychodzi przynajmniej w plusie..;/ 🙁
skzoda,bo chciałabym mieć gg w telefonie :(( - AutorOdp.