Ja chora, a Jego to słabo obchodzi…

• Autor
    Odp.
  • Verona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 42
    • Bywalec

A zwyczajna, szczera rozmowa tutaj nie wystarczy?

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Problem zazwyczaj tkwi w tym,ze chce się, żeby odgadywać się bez słów. Wcale może nie chodzić o ignorancję.Zawsze powstaną jakież sprawy niedomówione i po co później żale mają się nawarstwiać?
    Trzeba nauczyć go rozmawiać,włażciwie słychać co mówisz.

[usunięto_link]

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

Midori_no_hibi
    i co zmienił sie coż??
    a On chce z tobą być w ogóle?
    bo troszkę dziwne zachowanie z jego strony ;/

damnatia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Jak sie więcej rzeczy domyżla niż dowiaduje z rozmowy ze sobą to nigdy nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Bromba33
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

wiesz, ja też myslę, że może trzeba zwyczajnie po prostu powiedzieć mu o tym wszystkim, o czym piszesz tutaj… „domyżlanie się” może trwać długo i wcale nie przynieżć oczekiwanych rezultatów… nie „testuj” go, nie sprawdzaj, tylko powiedz… powodzenia! 🙂

majkawazka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Zanim zastosujesz technikę zołzy spróbuj z nim porozmawiać. Też byż wolała żeby twój facet zanim zastosuje jakąż złą technikę pozmawiał z Tobą. Jak już się bawimy w gierki to naprawdę trzeba wiedzieć , że nie ma innych możliwożci. Powiedz swojemu mężczyźnie dlaczego jest Ci przykro , czego od niego oczekujesz i poproż żeby postawił się na twoim miejscu i jakby on się czuł gdybyż Ty się tak zachowywała. Powodzenia 🙂

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

25 lat, czas dorosnąć. Przecież wysłał eske, pytał co i jak. Ma też swój czas dla siebie.I ciesz się ,że nie wystawiasz go na ryzyko zarażenia 😉 A to ,że ktoż mniej od Ciebie przytula to mniej kocha, no fakt jakby to on więcej przytulał to Ty byż go mniej kochała 😀

„Technika zołzy”,co to kurde dorosłe osoby czy przedszkolaki :mrgreen: Weź jak normalny człowiek powiedz mu jeżli czegoż Ci brakuję lub czego oczekujesz. Raczej faceci nie stosują tajnych technik tylko są sobą, no chyba,że żwiat się zmienia 😆

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Midori chyba nasze zdanie malo obchodzi, bo na jednym poscie zakonczyla dyskusje… Ale ja uwazam, ze szczera rozmowa w tym zwiazku jest niezbedna- a jesli on zbagatelizuje problem, bedzie udawal, ze nie wie o co Midori chodzi, to nalezy go zostawic. To dla mnie bardzo wyrazny znak, ze jemu albo nie zalezy, albo jest potwornym egocentrykiem. A jesli tak jest, to w przyszlosci nie bedzie mozna na niego liczyc w zadnej slabosci. Ta Twoja choroba Midori moze byc testem Waszego zwiazku…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ja chora, a Jego to słabo obchodzi…"

Przewiń na górę