- AutorOdp.
- 21 stycznia 2011 at 09:36
A zwyczajna, szczera rozmowa tutaj nie wystarczy?
21 stycznia 2011 at 15:00Problem zazwyczaj tkwi w tym,ze chce się, żeby odgadywać się bez słów. Wcale może nie chodzić o ignorancję.Zawsze powstaną jakież sprawy niedomówione i po co później żale mają się nawarstwiać?
Trzeba nauczyć go rozmawiać,włażciwie słychać co mówisz.[usunięto_link]
21 stycznia 2011 at 18:43Midori_no_hibi
i co zmienił sie coż??
a On chce z tobą być w ogóle?
bo troszkę dziwne zachowanie z jego strony ;/26 stycznia 2011 at 15:51Jak sie więcej rzeczy domyżla niż dowiaduje z rozmowy ze sobą to nigdy nic dobrego z tego nie wyjdzie.
28 lutego 2011 at 14:42wiesz, ja też myslę, że może trzeba zwyczajnie po prostu powiedzieć mu o tym wszystkim, o czym piszesz tutaj… „domyżlanie się” może trwać długo i wcale nie przynieżć oczekiwanych rezultatów… nie „testuj” go, nie sprawdzaj, tylko powiedz… powodzenia! 🙂
2 marca 2011 at 22:30Zanim zastosujesz technikę zołzy spróbuj z nim porozmawiać. Też byż wolała żeby twój facet zanim zastosuje jakąż złą technikę pozmawiał z Tobą. Jak już się bawimy w gierki to naprawdę trzeba wiedzieć , że nie ma innych możliwożci. Powiedz swojemu mężczyźnie dlaczego jest Ci przykro , czego od niego oczekujesz i poproż żeby postawił się na twoim miejscu i jakby on się czuł gdybyż Ty się tak zachowywała. Powodzenia 🙂
3 marca 2011 at 00:5225 lat, czas dorosnąć. Przecież wysłał eske, pytał co i jak. Ma też swój czas dla siebie.I ciesz się ,że nie wystawiasz go na ryzyko zarażenia 😉 A to ,że ktoż mniej od Ciebie przytula to mniej kocha, no fakt jakby to on więcej przytulał to Ty byż go mniej kochała 😀
„Technika zołzy”,co to kurde dorosłe osoby czy przedszkolaki
Weź jak normalny człowiek powiedz mu jeżli czegoż Ci brakuję lub czego oczekujesz. Raczej faceci nie stosują tajnych technik tylko są sobą, no chyba,że żwiat się zmienia 😆
14 marca 2011 at 10:48Midori chyba nasze zdanie malo obchodzi, bo na jednym poscie zakonczyla dyskusje… Ale ja uwazam, ze szczera rozmowa w tym zwiazku jest niezbedna- a jesli on zbagatelizuje problem, bedzie udawal, ze nie wie o co Midori chodzi, to nalezy go zostawic. To dla mnie bardzo wyrazny znak, ze jemu albo nie zalezy, albo jest potwornym egocentrykiem. A jesli tak jest, to w przyszlosci nie bedzie mozna na niego liczyc w zadnej slabosci. Ta Twoja choroba Midori moze byc testem Waszego zwiazku…
- AutorOdp.