- AutorOdp.
- 16 maja 2008 at 16:21
to jak ja. te偶 uciekam. zostane i zaczn臋 zajmowa膰 si臋 ciekawszymi tematami ni偶 off’ami z kretynami :]
16 maja 2008 at 16:35no dobra zada艂am sobie trud i wygrzeba艂am
.STUDIUJE filologie. wiem na czym polegaja te studia. w porownaniu z kierunkami przyrodniczymi, ktore studiuje oprocz tego…filologia to gowienko. buleczka z maslem. trzeba byc glabem lub baaardzo sie postarac, zeby dostac tam ponizej 4,5.
nie chcia艂o mi sie grzeba膰 dalej i szuka膰 ca艂ej frazy fil agielska ale pamietam dobrze ze gdzie偶 pisa艂a偶 偶e studiujesz angielsk膮.Zreszt膮 – who cares?! 馃檪
@J贸zia wrote:
to jak ja. te偶 uciekam. zostane i zaczn臋 zajmowa膰 si臋 ciekawszymi tematami ni偶 off’ami z kretynami :]
Ja te偶 馃榾
Ide na balety i na w贸de – cz艂owiek nie wielb艂膮d 馃榾16 maja 2008 at 16:40widzisz: STUDIUJE FILOLOGIE. a nie kazda filologia jest angelska. nawet gdybys przekopala cale forum i tak bys nie znalzla posta, w ktorym napisalam, ze studiuje angielski. bo NIGDY tak nie napisalam. chyba ze wiesz lepiej, co studiuje 馃槅
16 maja 2008 at 21:31Uaaa… co za dyskusja. Rzeczywiscie nie ma sensu si臋 w ni膮 wdawa膰.. 馃檮
16 maja 2008 at 23:05Mam kogo偶 mam koleg贸w i nawet je偶li podkochiwaliby si臋 we mnie to szanuj膮 mnie m贸j zwi膮zek partnera nie mam koleg贸w spod bloku kt贸rzy licz膮 na to 偶e mo偶e jednak si臋 skusze…
17 maja 2008 at 06:46U mnie podobnie. Pracuj臋 g艂贸wnie w m臋skim gronie, zdarza si臋, 偶e z kolegami wyje偶dzam s艂u偶bowo, ale nigdy ani z mojej strony ani z ich nie wysz艂o nic co mog艂oby zaniepokoi膰 mojego partnera. Dok艂adnie tak jak napisa艂a Vanilka – jest to zwyk艂a kwestia szacunku w przyja藕ni mi臋dzy nami. A je偶li trafiaj膮 si臋 'wielbiciele’ – c贸偶, zwykle staram si臋 szybko temat uci膮膰, delikatnie i z taktem, zawsze te偶 z moim facetem otwarcie rozmawiamy o takich przypadkach (tak偶e pod jego adresem) 偶eby nie by艂o niepotrzebnych niedom贸wie艅…Nauczeni do偶wiadczeniem z jego 'by艂膮’, kt贸ra odstawia艂a dziwne szopki wolimy zawczasu o wszystkim powiedzie膰, dzi臋ki czemu nigdy nie uda艂o jej si臋 wci膮gn膮膰 偶adnego z nas w swoj膮 intryg臋…
17 maja 2008 at 09:13Hahahahaha
3 dni mnie nie by艂o i widz臋, 偶e wyros艂y takie kwiatki:Ploool
40-letnia Parvati- studiuj膮ca fil. ang.,maj膮ca zajmowa膰 si臋 gotowaniem, J贸zia- zgrzybia艂a ch臋tna, Miszczu- niech臋tny, wol膮cy maturzystki:PDo tematu> mi nie przeszkadza, 偶e komu偶 si臋 podobam, nie zamierzam z tak膮 osob膮 zrywa膰 kontaktu, tylko dlatego, 偶e mam ch艂opaka.
Mo偶na si臋 spotyka膰 i nie pozwala膰 na niekt贸re rzeczy.:D17 maja 2008 at 13:45[usuni臋to_link] wrote:
Miszczu- niech臋tny, wol膮cy maturzystki:P
Jestem maturzystk膮 t臋pa pa艂o 馃檪
17 maja 2008 at 15:38@J贸zia wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
Jeste偶 wulgarn膮 dziewuch膮, kt贸rej iloraz inteligencji jest ni偶szy ni偶 偶rednia krajowa.
Dam sobie g艂ow臋 uci膮膰, 偶e nawet, gdyby dop艂acali, to Miszczu by Ci臋 kijem nie tkn膮艂.17 maja 2008 at 15:53[usuni臋to_link] wrote:
@J贸zia wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
Jeste偶 wulgarn膮 dziewuch膮, kt贸rej iloraz inteligencji jest ni偶szy ni偶 偶rednia krajowa.
Dam sobie g艂ow臋 uci膮膰, 偶e nawet, gdyby dop艂acali, to Miszczu by Ci臋 kijem nie tkn膮艂.hahahahahahaha nie moge ;p
17 maja 2008 at 15:56No prosz臋 jak nie k艂贸tnie to mi艂ostki 馃槅
17 maja 2008 at 16:15馃槅
Miszczu,to jak z tym kijem?? 馃槈
馃槅17 maja 2008 at 16:29[usuni臋to_link] wrote:
Dam sobie g艂ow臋 uci膮膰, 偶e nawet, gdyby dop艂acali, to Miszczu by Ci臋 kijem nie tkn膮艂.Jak Kuba Bogu tak B贸g Kubie idiotko!
Nie wyzwa艂am tu jeszcze nikogo opr贸cz ciebie lolity i miszcza, bo nikt poza wami nie by艂 w stosunku do mnie wulgarny.obliczy艂a偶 m贸j iloraz czytaj膮c moje posty na forum? jeste偶 za艂osna, ten tekst by艂 w stylu ” jeste偶 brzydka bo jeste偶 brzydka”.
Kijem mo偶e i nie, ale swoim robaczkiem pewnie taak. W ko艅cu to tylko facet. A ja jestem niebrzydk膮 dziewczyn膮.J贸zia- zgrzybia艂a ch臋tna
Pisz膮c to ukazujesz jaka z ciebie prostaczka. A ja odpowaidaj膮c na twoje zaczepki okazuje, 偶e nie mam silnej woli. ALe gdyby nie ty, to sama bym nie zacz臋艂a.
17 maja 2008 at 16:43Zmodyfikuj臋 teraz stare, dobre przys艂owie, specjalnie pod Ciebie: Jak piszesz, tak Ci臋 widz膮…- st膮d moje wnioski.
Nie oceniam ludzi po wygl膮dzie, wi臋c daruj sobie opisywanie swojego wizerunku albo za艂贸偶 inny topic i tam wystaw og艂oszenie.17 maja 2008 at 16:59chcialem tylko przypomniec J贸ziu ze to ty pierwsza wyskoczylas ze jestem t臋py – ja wczesniej konwersowalem z pelna kulturka :d
A co do kija hahaha – po 1sze parvati wszystko co mozna bylo powiedziala juz na temat stanu twojego organizmu :d No i jak juz pisalem – narazie nie szukam przygody bo wlasnie mi sie nowa zaczela (a moze i cos wiecej niz przygoda – to sie zobaczy ;p) a ja jestem zawsze fair wobec moich partnerek ;p jak cos to zostaw telefon na pozniej – ale od razu zaznaczam ze wymagam zaswiadczenia lekarskiego o nienagannym stanie zdrowia!! ;p
- AutorOdp.