- AutorOdp.
- 16 maja 2009 at 17:30
Witam podoba mi sie pewien przystojniak spod znaku panny a ja jestem skorpionem
chcialabym wiedziec czy ktoras z was tak jak ja jest skorpionica i jest z facetem- panna – jak sie dogadujecie itp , na niektorych portalach wyczytalam, ze skorpion i panna do siebie pasuja tylko pod paroma wzgledami i jesli sie mocno beda starac… hmm znam osobiscie pare, ktora ma identyczne znaki zodiaku i sa ze soba dlugo bardzo sie kochaja, ale moze wy macie inne doswiadczenia na ten temat?? 16 maja 2009 at 17:57hahahahahahahhahahahahahahaha mam bezdech
16 maja 2009 at 18:05[usunięto_link] wrote:
hahahahahahahhahahahahahahaha mam bezdech
bo??
16 maja 2009 at 18:16a bo sluchaj ja jestem panna a moja kobitka to skorpion i wiesz, ona mnie dzga swoim ogonem a powinno byc na odwrot :/
hahahahaha
nie no a tak powaznie jak ktos sie mnie pyta jaki mam znak zodiaku to mowie ze nie mam
teoretycznie z mojej daty urodzin wynika ze rak ale i tak nie mam ;p16 maja 2009 at 18:23kompletna głupota, żeby swój związek uzależniać od znaku zodiaku.
16 maja 2009 at 20:38Dola mialam dzis… I jak mi sie humor poprawoc to nie macie pojecia
normalnie ile ty masz lat ze w takie cos wierzysz?????? i powiedz mi jeszcze z kim powinnam sie wiazac skoro jestem baran?? 😀
16 maja 2009 at 21:23[usunięto_link] wrote:
Dola mialam dzis… I jak mi sie humor poprawoc to nie macie pojecia
normalnie ile ty masz lat ze w takie cos wierzysz?????? i powiedz mi jeszcze z kim powinnam sie wiazac skoro jestem baran?? 😀
23 lata ciesze sie, ze moglam ci poprawic humor
17 maja 2009 at 07:28[usunięto_link] wrote:
Dola mialam dzis… I jak mi sie humor poprawoc to nie macie pojecia
ciężko Ci będzie ze skorpionem – przynajmniej ja tak mam hehe 😆 😆
a tak poza tym to ludzie wierzą w różne rzeczy i nie widzę nic żmiesznego w pytaniu koleżanki 😉
17 maja 2009 at 12:14Nie ma co sie sugerowac znakami zodiaku-każdy człowiek jest inny i ma inną osobowoć,dlatego nie da się wrzucić wszystkich skorpionów czy panien do jednego wora,bo to totalna bzdura! Ja jestem koziorożcem,mój chłopak bliźniakami-z horoskopu wynika,że nie mamy o czy ze sobą rozmawiać i wogóle takie połączenie jest totalnym nieporozumieniem.Dzięki Bogu jesteżmy ze sobą ponad rok i nie zauważyłam,żebyżmy jakos do siebie nie pasowali 😆 Horoskopy są ciekawe,ale nie należy brać ich za bardzo serio,bo oszaleć idzie! 😉
17 maja 2009 at 21:39Nie patrz na znaki zodiaku np. ja jestem Baran moj M Blizniak i jakos wytrzymujemy ze soba juz 4 lata.Nie chodzi o znaki,tylko o spodobanie sie sobie takie jest moje zdanie.Jak poznalam M to nie wiedzialam spod jakiego jest znaku,dopiero po jakims czasie sie dowiedzialam,ale to dla mnie bez roznicy.
18 maja 2009 at 15:28mi z horoskopu wynika,że kompletnie do siebie nie pasujemy 🙄 😆
20 maja 2009 at 13:56Znaki zodiaku znakami, pewnie coż z nich mamy, ale mamy również swoje dożwiadczenia, jedni są dojrzyli prędzej, inni później. Zależy na jakim etapie życia ludzie się spotkają. To od nas zależy co nam w życiu odpowiada, a nie znak zodiaku o tym decyduje
20 maja 2009 at 16:52dokładnie.
nie ma co najeżdżać na dziewczynę. ja jak byłam w wieku
późno-podstawówkowym to tez czytałam horoskopy.
Wyrożnie z tego. - AutorOdp.