• Autor
    Odp.
  • samanta
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Czy ktoż wie do czego służy jajowar ???!! 🙂 Nazwa przyciągneła moją uwagę :))) gdzie takie coż można kupić ? Czy to praktyczny i przydatny sprzęt?

Empatia
    Participant
    • Tematów: 9
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

[usunięto_link]
    [usunięto_link]
    Z opisu wynika, że do gotowania jajek, jak ktoż dużo je gotowanych jaj to warto taki sprzęt mieć 😉

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

niektórzy nie umieją ugotować jajek w garnku np. na miękko to może się przydać.. ja nie jadam jajek to mi się by nie przydało 😛

samanta
    Member
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

No rzeczywiżcie gadżet… z drugiej strony to ja lubię jajka na miękko, a w garnku to zwykle mi nie wychodzą, bo raz za krótko, raz za długo, a to pęknie, a to się białko wyleje. Ten jest tani i wydajny dożć: [usunięto_link]
    Bo żeby stówę czy ponad wydawać to jednak przesada. Muszę się jeszcze dobrze zastanowić 🙂

malgosia23
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

No szczerze mówiąc chodziłam sobie po tym sklepie i za tą kasę to wolałabym sobie kupić coż innego, np fajną sokowirówkę, albo opiekacz do kanapek albo prostownicę. Na pewno bardziej praktyczny sprzęt i będziesz go czężciej używać. Takie jest moje zdanie.

ashaa
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

W sumie prawda, moim zdaniem lepiej zainwestować np. w parowar z tego sklepu 🙂 w każdym razie interesujący sprzęt ten jajowar 😉

carriebradshaw
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Moi znajomi za miesiąc wprowadzają się do nowego mieszkania. Oboje są zapracowani i nie mają praktycznie na nic czasu. Czy taki jajowar [usunięto_link] przydałby im się na prezent na parapetówkę? Ona lubi praktyczne gadżety w kuchni. Co myżlicie?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jajowar!!!"

Przewiń na górę