- AutorOdp.
- 5 czerwca 2008 at 18:41
Czy ktoż wie do czego służy jajowar ???!! 🙂 Nazwa przyciągneła moją uwagę :))) gdzie takie coż można kupić ? Czy to praktyczny i przydatny sprzęt?
5 czerwca 2008 at 20:39[usunięto_link]
[usunięto_link]
Z opisu wynika, że do gotowania jajek, jak ktoż dużo je gotowanych jaj to warto taki sprzęt mieć 😉6 czerwca 2008 at 11:22niektórzy nie umieją ugotować jajek w garnku np. na miękko to może się przydać.. ja nie jadam jajek to mi się by nie przydało 😛
6 czerwca 2008 at 14:33No rzeczywiżcie gadżet… z drugiej strony to ja lubię jajka na miękko, a w garnku to zwykle mi nie wychodzą, bo raz za krótko, raz za długo, a to pęknie, a to się białko wyleje. Ten jest tani i wydajny dożć: [usunięto_link]
Bo żeby stówę czy ponad wydawać to jednak przesada. Muszę się jeszcze dobrze zastanowić 🙂9 czerwca 2008 at 08:27No szczerze mówiąc chodziłam sobie po tym sklepie i za tą kasę to wolałabym sobie kupić coż innego, np fajną sokowirówkę, albo opiekacz do kanapek albo prostownicę. Na pewno bardziej praktyczny sprzęt i będziesz go czężciej używać. Takie jest moje zdanie.
22 lipca 2008 at 13:44W sumie prawda, moim zdaniem lepiej zainwestować np. w parowar z tego sklepu 🙂 w każdym razie interesujący sprzęt ten jajowar 😉
12 sierpnia 2010 at 11:40Moi znajomi za miesiąc wprowadzają się do nowego mieszkania. Oboje są zapracowani i nie mają praktycznie na nic czasu. Czy taki jajowar [usunięto_link] przydałby im się na prezent na parapetówkę? Ona lubi praktyczne gadżety w kuchni. Co myżlicie?
- AutorOdp.