- AutorOdp.
- 3 kwietnia 2009 at 13:51
Tak jak w temacie… chciałam się was zapytać- kobietki- jak być atrakcyjną tej wiosny? jakie macie pomysły? jakie są nowe trendy? a co juz jest „niemodne”?
3 kwietnia 2009 at 18:22Ja stawiam na krótkie włosy, fiolety i buty na koturnie 🙂 Oprócz tego to czy wiosna,lato czy zima trzeba pamiętac o zadbanej cerze i paznokciach. Ja się wzięłam za siebie i trochę muszę zgubic tu i ówdzie 😛 . Pomagają mi w tym koleżanki z drużyny schudnijmy.pl .Oprócz tego,że chudnę to jeszcze ostrze pazurki na nagrody.Także jakby któraż chciała mnie wesprzec to zapraszam [usunięto_link] dzięxxxxxxx 😉
3 kwietnia 2009 at 19:01idź do fryzjera, zrób cos ładnego z włosami żeby Ci było w nich do twarzy, zadbaj o paznokcie jak juz koleżanka wczeżniej napisała, podmaluj pieknie oko, ładne ciuchy aby podkreslały twoje dobre cechy wygladu, pers do przodu i pozytywne nastawienie to wszytsko:)
12 kwietnia 2009 at 22:54usmiech na buzi;)
14 kwietnia 2009 at 22:34Ja ćwiczę i mam dietę:) Jeszcze szaleję za zakupach;)
15 kwietnia 2009 at 00:09[usunięto_link] wrote:
Tak jak w temacie… chciałam się was zapytać- kobietki- jak być atrakcyjną tej wiosny? jakie macie pomysły? jakie są nowe trendy? a co juz jest „niemodne”?
Azjalc, bądź po prostu sobą – to Ci proponuję – jako nieociosany facet! Użmiech, jak najbardziej wskazany, także te pici-pici na twarzyczkę, kup sobie jakąż sexy bieliznę i ćwicz sporo – w zdrowym ciele zdrowy duch!
Moja Kobieta też się mnie ciągle pyta – chociaż nie wiem, czy spodziewa się jakiejż odpowiedzi. Jednak widocznie to ją stabilizuje. Nie mogę pozostać obojętny: Hej, kobitki, rzyćcie jskież farby na włosy, nieźle jak coż jest nowego w makijażu i w ogóle całe ciało – dodajcie mu nowej żywotnożci! Jestem ZA!
15 kwietnia 2009 at 19:34Myżlę, że wiosna to dobry czas na zmiany np. jakaż mała metamorfoza, albo duza jeżli jesteż odważna 😉 Poza tym to użmiech i pozytywne myżlenie 😀
22 kwietnia 2009 at 08:30Dziewczyny najlepszą metodą na atrakcyjny wygląd to poprawienie swojej urody maseczką odżwieżającą z glinki, lub najlepiej wybrać się do fryzjera zmienić swoją fryzurkę troszkę ją podrasować ja np uważam że poprawić swoj nastrój i poczuć się naprawde atrakcyjnie to jedynie zakup seksownej bielizny polecam na allegro [usunięto_link]
Każda może poczuć się atrakcyjnie…zmnieniając coż
co o tym myżlicie??26 kwietnia 2009 at 12:32Ja polecam Wam wejscie pod ten adres [usunięto_link]
Duzo fajnych fryzur modnych w tym sezonie. Mozna zabrac do fryzjera.29 kwietnia 2009 at 22:45Pewnie, że warto zrobić dietę oczyszczającą, ja zamieżciłam taką w swojej Drużynie:
[usunięto_link]
dobre efekty daję, przed rozpoczęciem diety odchudzającej
😉4 maja 2009 at 13:16Przede wszystkim być szczężliwą 🙂
- AutorOdp.