Jak decydujesz o wyborze gry?

• Autor
    Odp.
  • Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Czeżć,
    zastanawiam się włażnie, czy to nie byłby dobry pomysł, jakbym dobremu kumplowi podarowała gre komputerową na żwięta. Wiem, co lubi, już nawet mam jedną gre na oku. Tak przy szukaniu tej gry przyszło mi do głowy, że w sumie najważniejsze przy wyborze gry jest dla mnie jej wygląd. To znaczy, jakie postacie znajdują się na cover czy jak kolorowo wyglądają. W sumie nie wiem, czy to dobra metoda, ale ja chyba jestem wizualistką 😆 . Zastanawiam się, jak wy się decydujecie, jaką gre kupić? Czy informujecie się o jej treżci czy może pytacie znajomych czy może na forum, czy robicie tak jak ja? Co jest dla was najważniejsze? Bardzo jestem ciekawa wyszych odpowiedzi! Pozdrawiam gorąco!

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Kupując grę, muszę wiedzieć, czy go interesuje, czy zagra więcej niż raz

tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

A znasz takie przysłowie, nie oceniaj książki po okładce. Kupowanie gry tylko dlatego, że okładka jest ładna to dla mnie głupota. Wybacz ale chyba nie lubisz tego kumpla skoro tak wybierasz mu grę.

Bialoglowa
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Zgadza się, okładka może być fajna a gra beznadziejna, ja zawsze muszę się zorientować napoczatku o co wogóle chodzi w grze, czasami pytam w sklepie czasami czytam na stronce paysafe, róznie bywa

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Ja mężowi kupiłam w tym roku grę komputerową na Mikołajki 🙂
    Nie miałam innych pomysłów na prezent …

wojciechow7
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja też w to gram to moja ulubiona gra obecnie.

ZapachLuxusu_pl
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Może zamiast gry komputerowej, warto kupić grę planszową? Szczególnie teraz, gdy gier jest naprawdę dużo. Ponadto wiele takich gier jest na podstawie gier komputerowych.

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

a można spytać, co sądzicie o takich grach promocyjnych typu Gildia od paysafecard? Czy skusiliżcie się już kiedyż na coż takiego, żeby może wygrać 10.000 zl. 😆 , czy uważacie, że to bajki?

smonia
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja mojemu facetowi na pewno nigdy sama nie kupię żadnej gry komputerowej. I bez tego spędza mnóstwo czasu przed komputerem 🙁

Bialoglowa
    Member
    • Bywalec

Ermmmm, chyba nie jestem na bierząco, gildia od psc? cos więcej na ten temat? gre znam, promocji nie 😉

Bialoglowa
    Member
    • Bywalec

tak też można, nikt nie powiedzial, że to facet musi byc glow rodziny

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak decydujesz o wyborze gry?"

Przewiń na górę