Jak ją powstrzymać? A może pozwolić?

• Autor
    Odp.
  • zaklopotany
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Mam pewien problem z moją Najdroższą. Otóż dziewczyna ma swoje przyjaciółki z którymi uwielbia się … całować! Gdy z nią o tym rozmawiam mówi mi że kobiety inaczej całują niż faceci i że nie potrafi odmówić sobie takiej przyjemnożci. Nie ukrywam że zaczyna mnie to wkurzać a już w ogóle wtedy gdy czężciej się całuje z kobietami niż ze mną.

Jak mam ją użwiadomić że to trochę zaczyna być zboczone?

Tylko nie piszcie mi że problem tkwi we mnie bo to można od razu wykluczyć. Ciężko też mi będzie to zaakceptować, a już na pewno się z nią z tego powodu nie rozstanę.

Czy ktoż potrafi mi w ogóle pomóc?

Z góry dziękuję za pożwięcony czas…

muchomorek
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

porozmawiaj z nią powiedz ze Cię to irytuje … bo rozumie jak to robi sporadycznie ale jak dosc czesto to masz problem ;/szczera rozmowa powinna załatwic wszytsko tylko szczerze i bez zadnych kretactw…. jesli jej na tobie zalezy przerwie te całowanie i całowac bedzie tylko Ciebiee..powodzeniaa

zaklopotany
    Member
    • Początkujący

Ja już z nią rozmawiałem i tłumaczyłem że rozumiem że można się pocałować raz na jakiż czas. W końcu impreza, alkohol, dobra zabawa itp. Ale gdy ja widzę jak one się całują to zaczynam sie bać! Bać o jej orientację!

Wiem, że gdy w grę wchodzi seksualnożć i pożądanie do osoby tej samej płci to ciężko to zahamować ale wierzę że wszystko da się „wyleczyć” gdy to dopiero kiełkuje.

Zrozum mnie dobrze – ja myżlę że to początek jej zboczenia i jak ja mam z tym walczyć!?

Ona gdy to słyszy to się tylko użmiecha i mówi że najwyżej będzie „bi” a ja chce ją dla siebie a nie że kiedyż dziecko będziemy wychowywać z jeszcze jedną kobietą w domu.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

A ile Wy macie lat? Ile jesteżcie parą?

Jej zachowanie dla mnie jest nienormalne!

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Jeżli ona ze swoimi koleżankami robi to samo co z Tobą i w dodatku uważa, że to nie stanowi żadnego problemu to coż oczywiżcie jest nie tak.
    Chyba, że byłoby to pocałowanie koleżanki w policzek, ale bez seksualnych podtekstów. W innym razie możesz to potraktowac jako zdradę. Jest też możliwożć, że przesadzasz i przypisujesz przyjacielskim kontaktom zbyt dużą wagę.
    Na pewno powinieneż z nią porozmawiać i postawić sprawę jasno, wyrazić swój wyraźny sprzeciw.
    No i przyłączam się do pytań XYZ.

Pozdrawiam.

zaklopotany
    Member
    • Początkujący

Nie przesadzam, jest tak jak pisze. Normalnie nie pisze na takich forach o swoich sprawach ale jak mi zależy to łapie się wszystkiego. Mamy po 25lat i 2 lata już jesteżmy razem. Od pół roku gdzież zacząłem większą uwagę do tego przywiązywać, ale teraz już nie mam sił… Może muszę trochę ochłonąć i spojrzeć na to za kilka dni jeszcze raz ale ile można tak odkładać tą sprawę…

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

dla mnie to tez cosa dziwnego ale Kolega nie moze przesadzac jak widzi ze Jego kobieta całuje się z inna kobieta dla mnie to takie….

po pierwsze musisz z NIa porozmawiać jak nie skutkowała jedna rozmowa to rozmawiac do skutku i całkowicie powaznie bez zadnych zertów

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

W takim razie powiedz jej jasno, że nie jesteż w stanie tego dłużej tolerować, że czujesz się z tym źle i jeżli jej na Tobie zależy, powinna zmienić swoje zachowanie.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Wg mnie Twoja dziewczyna jest bisexualna…albo w najgorszym przypadku obudziła się w niej lesbijka 😕 Zapytaj czy kręca ją kobiety,jesli tak,to daj sobie z ną spokuj… No chyba,że nie przeszkadza Ci dzielenie się swoją kobieta z…inną kobietą… 😕

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Na pewno jest biseksualna tyle, że trudno spotkać kogoż kto jest równo biseksualny zazwyczaj osoby takie bardziej preferują tą czy tamtą płeć.

Myżlę, że skoro ona to lubi to z tego nie zrezygnuje. Możesz postawić sprawę na ostrzu noża i albo jej biseksualizm albo ty.

Jeżeli ci to aż tak bardzo nie przeszkadza możesz też wychwycić czy ona BARDZIEJ woli facetów czy kobiety. Jeżeli kobiety to sądzę, że cię z czasem rzuci i przerzuci się prawie wyłącznie na kobiety 😕

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

powiedz żeby zaprosiła koleżankę na trójkącik 😆

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

To w sumie nie jest żmieszny temat. Co innego gdy dziewczyna proponuje trójkąt a co innego gdy mamy poczucie, że ją tracimy bo ona zaczyna woleć dziewczyny. Współczuje autorowi postu i mam nadzieje że wszystko mu się ułoży.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak ją powstrzymać? A może pozwolić?"

Przewiń na górę