- AutorOdp.
- 1 stycznia 2009 at 05:00
[usuni臋to_link] wrote:
Nawet jesli to telefon na karte a masz jego parametry czyli numer IMEI to mozesz zablokowac aparat :)))
No bardzo mnie czieszy ,偶e wracasz do rzeczywisto偶ci i g艂owa do g贸ry.
Marze艅 o kt贸re warto walczy膰.
Rado偶ci, kt贸rymi warto si臋 dzieli膰,
przyjaci贸艂 z kt贸rymi warto by膰
i nadziei bez kt贸rej nie da si臋 偶y膰.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009
oby nie by艂 gorszy od minionego
ale decydowanie lepszy
w sprawach finansowych i zawodowych
呕yczy..Poturbowana 馃槢 馃槢 馃槢 馃槢 馃槢1 stycznia 2009 at 16:02napisal mi ze chce sie ze mna spotkac w cztery oczy… ja mu ze nie mamy o czym gadac… a on ze dla mnie lepiej jak sie z nim spotkam bo inaczej kazdy zobaczy moje seksowne zdjecia… ktore ma.. 馃檨
pozniej zadzwonila ta jego dziewczyna i powiedziala zebym uwazala bo jest na mnie strasznie wsciekly… teraz sie boje… ale wymyslilam ze sie z nim spotkam w centrum miasta o 14 tak zeby bylo duzo swkiadkow… dodatkowo moi koledzy obstawia okolice…1 stycznia 2009 at 16:03nie mam zadnych parametrow na telefon… nic… wiec nie zablokuje
1 stycznia 2009 at 18:08Aha no to lipa a jesli on ma te fotki na kopmuterze lub poczcie wogole na internecie napisze mi priva ! 馃檪
1 stycznia 2009 at 18:28to mial byc zart…?
1 stycznia 2009 at 19:07nie mowie serio jesli wiesz gdzie on ma te fotki to napisz mi na priva i tam sie dogadamy 馃檪
2 stycznia 2009 at 05:23[usuni臋to_link] wrote:
to mial byc zart…?
nie przejmuj si臋 t膮 fotk膮 , 偶yj dalej a z nim to si臋 lepiej nie spotykaj nie warty zachodu.Zycie si臋 toczy dalej , ka偶dy pope艂nia b艂edy one s膮 po to aby wyci膮ga膰 wnioski na przysz艂o偶膰.
3 stycznia 2009 at 06:53widzialam sie z nim wczoraj… chcial zebysmy porozmawiali w samochodzie.. nie zgodzilam sie bo sie balam, a poza tym dwa samochody dalej stali moi koledzy (przyciemniane szyby wiec nie bylo nikogo widac) i mieli obserwowac cala sytuacje… przeprosil mnie za wszystko, ze nie zakonczyl tego zwiazku normalnie..
Juz nie wierze w to co mowi.. Nie sadze zeby zalowal tego co mi zrobil..
Mam nadzieje ze na tym ta cala sprawa sie zakonczy i da mi juz spokoj…3 stycznia 2009 at 07:26[usuni臋to_link] wrote:
widzialam sie z nim wczoraj… chcial zebysmy porozmawiali w samochodzie.. nie zgodzilam sie bo sie balam, a poza tym dwa samochody dalej stali moi koledzy (przyciemniane szyby wiec nie bylo nikogo widac) i mieli obserwowac cala sytuacje… przeprosil mnie za wszystko, ze nie zakonczyl tego zwiazku normalnie..
Juz nie wierze w to co mowi.. Nie sadze zeby zalowal tego co mi zrobil..
Mam nadzieje ze na tym ta cala sprawa sie zakonczy i da mi juz spokoj…NO i dobrze 偶ycz臋 Ci aby wszystko si臋 u艂o偶y艂o jak najlepiej i g艂owa do g贸ry znajdzie Cie ten kto偶 i b臋dzie wyj膮tkowo. 馃槢 馃槢 馃槢 馃槢 馃槢
- AutorOdp.