Jak namówić faceta do odchudzania…

• Autor
    Odp.
  • annaurb
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Kocham brzuszki u facetów… zresztą z jednym takim do ołtarza poszłam 🙂

Ostatnio jednak przeraziłam się słuchając opowieżci o tym jak to ludzie w młodym wieku umierają z powodu włażnie otyłożci brzusznej… próbuje jakoż mojego męża namówić na odchudzanie… nie wiem jednak jak to zrobić..

Macie jakiż sposób? Straszenie że zdrowie mu się pogorszy nie działa… W domu staram się gotować dietetycznie, lecz on chodzi do pracy…

W kieszeniach znajduje same papierki po batonikach… czy też nawet jakies ulotki z pizzą 🙂 która ten pewnie namiętnie w pracy zamawia.

Któraż z was ma może ten sam problem?

katiiie
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

mój facet sam chce się odchudzać. a jak do tego namówić? wiesz.. samym mówieniem niewiele zdziałasz. musisz dbać o siebie Ty, wtedy on nie będzie chciał pozostać w tyle. poza tym unaocznij mu parę sytuacji, w których będzie widać, że podobasz się facetom innym, wówczas on poczuje, że ma konkurencję i sam zacznie się starać:)
    facetowi nie można powiedzieć tego wprost 🙂 on musi myżlec, że sam na to wpadł:p

annaurb
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

facetowi nie można powiedzieć tego wprost 🙂 on musi myżlec, że sam na to wpadł:p

Hihi piękne zdanie 🙂 i zdaje sie wiele w nim prawdy oj bardzo wiele.

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Hihi piękne zdanie 🙂 i zdaje sie wiele w nim prawdy oj bardzo wiele.

dobre 😆 😆

krycha78
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 13
    • Bywalec

katiiie trafna uwaga 😆

a tak poważnie mówiąc – czasami trafiają delikatne sugestie odnożnie zdrowia i dużo lepszego samopoczucia. Ewentualnie propozycje zrobienia czegoż wspólnie lub prożba o współtowarzyszenie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak namówić faceta do odchudzania…"

Przewiń na górę