• Autor
    Odp.
  • Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ja uzywam kremu do twarzy, pod oczy i do piersi. Do kosmetyczki chodze tylko na henne i depilacje bikini. Paznokcie mam krotkie bo od jakiegos czasu zaczelam sie wspinac ale staram sie zeby zawsze byly czyste i w miare rowne. Latem czasem maluje te u stop.
    Zawsze robie make up tzn roz, puder (sypki, nigdy podklad), tusz do rzes, blyszczyk.
    Do fryzjera chodze jak widze ze pazurki sa juz za dlugie. Na koncowki stosuje wosk (zapobiega rozdwajaniu).
    Staram sie jesc niezbyt tlusto (smaze bez oleju),,malo kielbas i sera zoltego, soli bardzo oszczednie (ryzu w ogole nei sole) duzo warzyw (z owocami to ja na bakier jestem). Nie lykam zadnych witamin bo to jest pic na wode. Jesli tylko organizm nie znajduje sie w jakiejs szczegolnej sytuacji typu choroba, ciaza to lepiej nie pakowac w siebie niczego dodatkowo.
    Na solarium chodze moze raz w miesiacu albo zadziej. Szpileczka , zastanow sie nad tym co robisz, naprawde nei warto.[/b]

medicineman
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Proszę spróbować herbatki yerba mate:
    1. pobudza lepiej od kawy, zwłaszcza jesienią nieoceniona 🙂
    2. poprawia koncentrację, usuwa zmęczenie
    3. działa odchudzająco, poprawia przemianę materii
    4. zawiera dużo witamin i soli mineralnych

W razie pytań służę pomocą 🙂

arpka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

ważne jest żeby złuszczać regularnie martwy naskórek , skóra musi oddychać, ja ponieważ mam bardzo alergiczną skórę stosuje kosmetyki ekologiczne pat&RUB , mają w swojej serii bardzo przyjemny peeling ujędrniający, usuwa warstwę rogową naskórka. Poprawia krążenie. No i ten relaksacyjny zapaszek, miodzio 🙂

Olga123
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

Codziennie jem czekoladę 🙂
    A tak na poważnie: odzywki: tran w kapsułkach, ceranova na zmarszczki, kwas hialuronowy – na zmarszczki, maseczki z glinki na cerę. Dużo wydaję na suplementy. Kremy kupuję raczej te tańsze. Tabletki według mnie lepiej się sprawdzają.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak o siebie dbacie"

Przewiń na górę