- AutorOdp.
- 19 czerwca 2008 at 19:40
Mam pytanie podoba mi się kumpel ze szkoły ale nie jestem przekonana czy ja jemu? Zastanawia mnie ostatnio jego zachowanie, jak i gesty np. mizianie po rekach, brzuchu, szyi, czasami wziecie na kolana, zaproszenie na piwko, czy odprowadzanie po szkole do domu ale może to po prostu gesty przyjacielskie? Sama już nie rozumiem… jak mam to rozpoznać? Jak odróżnić gesty przyjacielskie od czegoż więcej?
19 czerwca 2008 at 20:36a ile Ty masz lat? chyba mało…
to widać… 😛19 czerwca 2008 at 22:39Jak sobie na takie gesty pozwalasz…hmm…to zapytaj wprost czego od ciebie oczekuje…dlaczego dotyka..proste…
A kolezanka powinna doradzac a nie pytac o wiek;)
19 czerwca 2008 at 23:26nikt tu ci nie powie co ten chlopaczek ma do ciebie, bo nie widzimy sytuacji, ale uzyj swojej kobiecej intuicji i sama bedziesz wiedziec co i jak:]
eh, tez chce byc w liceum i uprawiac jakies siadania na kolanach kolegom 😥 przepraszam 😉 ale mnie sentyment za czasami licealnymi zlapal
20 czerwca 2008 at 07:39A pytanie o wiek jest bardzo istotne. Bo tylko dziecko nie może sobie poradzić z tym problemem.
Uruchom kobiecą intuicję, pogadaj z nim, cokolwiek.20 czerwca 2008 at 07:59jak z nim nie porozmawiasz to nigdy na 100% nie bedziesz pewna o co mu chodzi. i broń Boże nie uzywaj koleżanek do podpytywania 😆
20 czerwca 2008 at 17:16acha…… te cudowne czasy liceum 🙂 zazdroszcze Ci, bo sama bym sie do nich z mila checia cofnela :jupi:
20 czerwca 2008 at 18:06Zapytaj go wprost skąd my mamy takie rzeczy wiedzieć 🙄
20 czerwca 2008 at 19:18[usunięto_link] wrote:
zazdroszcze Ci, bo sama bym sie do nich z mila checia cofnela :jupi:
A ja bym się nie cofnęła. 😉 Wolę wiedzieć więcej. 😀
Do autorki tematu: jeżli chłopak myżli o związku i nie zależy mu na układzie przyjaźń + mizianie, a na czymż konkretnym i poważnym to powinien zrobić jakiż krok- samo dotykanie ostatecznie niczego nie wyjażnia, przydałoby się spotkanie, na którym wszystko okaże się jasne. 😉
Ty możesz okazywać mu swoje zainteresowanie oczywiżcie, ale chyba nie chcesz zaprosić go na randkę?Życzę powodzenia. 🙂
23 czerwca 2008 at 12:00ja bym p****ęła inicjatywę, inaczej ciągle będziesz się zastanawiała co on do Ciebie czuje…. i co oznaczają jego gesty
25 lipca 2008 at 10:12heh, po pierwsze to ja w przyjaźń damsko męską nie wierzę, już to przerabiałam i zawsze kończy się tak samo. Jeżli wykonuje takie gesty w Twoim kierunku, to wierz mi, że nie obrazi się jak zaczniecie coż poważniejszego 😉
- AutorOdp.