Jak poznać fajnego faceta?

• Autor
    Odp.
  • Aggie
    Participant
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Cześć,
    może tu coś doradzicie 🙂 Gdzie poznać fajnego faceta? Mam wrażenie, że wszędzie tylko szukający romansu, stawiający na siebie, samolubni poszukiwacze przygód… W głowie kolejna whiskey, sport extremalny, nowe auto i tylko „ja, ja, ja”…
    Czy gdzieś się jeszcze ostali Ci, nie zapatrzeni w siebie?
    Jakie są wasze spostrzeżenia? Gdzie Ci mężczyźni?

PinkKarmel
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Hmm w klubie na pewno nie poznasz nikogo fajnego. Jedynie w pracy lub gdzieś w ciągu dnia w restauracji. Jest też aplikacja Tinder, ale nie wiadomo czego tam szukają

Vicky11
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Wydaje mi się, że aby znaleźć kogoś, kto Ci odpowiada, musisz sama pokazywać się w miejscach, które lubisz i które Cię interesują – wtedy znajdziesz kogoś, z kim „nadajecie na tych samych falach”. Klub nie jest dobrą opcją w tym przypadku – chyba, że chcesz spotkać typów, których wymieniłaś powyżej…

Jakieś zajęcia dodatkowe, wydarzenia, wycieczki, nawet siłownia? Zawsze fajnie poznać się robiąc te same rzeczy i mając podobne hobby, to zawsze temat do rozmowy.

A najlepszą receptą jest po prostu nie szukać 🙂 Żeby nie mieć wypisanego na czole „to ja, desperatka”, bo faceci wtedy uciekają (no albo próbują to wykorzystać…). Możesz poznać nawet nagle znajomego znajomych. Po prostu wychodź do ludzi i rób swoje. Odnajdź swoją tożsamość, co lubisz i co Ci się podoba i idź w tym kierunku, a nuż ktoś będzie szedł w tę samą stronę…

Figlarna
    Participant
    • Tematów: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Kiedyś na parkingu chłopak zaczepił kobietę. Powiedział: pięknie pani wygląda, uśmiechnęła się i zaczęli rozmowę. Był młodszy na moje z 5-może i 8 lat. Nie wiem, czym się skończyło, ale zazdrościłam tej kobiecie…

A swojego męża poznałam w butiku, był z koleżanką coś oglądali. Ona przymierzała, a on jej doradzał. Myślałam, że jest gejem. Uśmiechnęłam się, ale nie zaprzątał mojej uwagi. Okazało się, że przygotowują jakiś koncept dla klienta…

Zostawiłam w przymierzalni książkę, a on wybiegł z mną i mi przyniósł. I śmiesznie bo zawołał Dziewczyno bez książki. A ja myślę, co za durne wołanie kogoś. No i tak się poznaliśmy. 8 lat mija

nadiapolak
    Participant
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Wychodź do ludzi i przebywaj w miejscach które lubisz. To pozwoli Ci na znalezienie kogoś dla siebie 😉

nikaa
    Participant
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Dobrym sposobem jest wychodzenie z przyjaciółmi. Zwłaszcza na domówki, tam bardzo łatwo poznać znajomych znajomych. Nie dość że poznajesz nowych ludzi to jeszcze masz pewność że nie są żadnymi szaleńcami 😉

Drzazga
    Participant
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Spędzać czas z ludźmi i a przede wszystkim znaleźć jakąś pasję – jest spora szansa, że znajdziesz kogoś o podobnych zainteresowaniach.

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Na facebbooku.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak poznać fajnego faceta?"

Przewiń na górę